Ελληνίδα αθλήτρια της Εθνικής ομάδας δουλεύει σε καφέ για να συντηρείται

Ελληνίδα αθλήτρια της Εθνικής ομάδας δουλεύει σε καφέ για να συντηρείται

Η Μαρίνα Δημητροπούλου αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής στο ταε κβο ντο και να συντηρηθεί δουλεύει σερβιτόρα σε καφέ

Ελληνίδα αθλήτρια της Εθνικής ομάδας δουλεύει σε καφέ για να συντηρείται
Η Μαρίνα Δημητροπούλου είναι μόλις 22 χρόνων και έχει καταφέρει να είναι κορυφαία αθλήτρια του ταε κβο ντο και μάλιστα να αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας. 

Η κρίση και οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν στο χώρο του αθλητισμού έχουν οδηγήσει σε προβληματισμό την Ελληνίδα αθλήτρια. 

Η Μαρίνα αναγκάστηκε να προσγειωθεί απότομα στα νέα δεδομένα και προσπαθεί να ζήσει με ελάχιστα χρήματα που λαμβάνει όχι ως αθλήτρια αλλά ως σερβιτόρα σε καφέ προκειμένου να έχει με τον τρόπο αυτό τη δυνατότητα όπως λέει να μπορεί να υπηρετεί αυτό που λάτρεψε από παιδί να αγωνίζεται και να καταφέρνει να διεκδικεί διακρίσεις για τη χώρα μας με την ελπίδα να διεκδικήσει και μετάλλιο στους επερχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες. 

Κλείσιμο
«Δεν βοηθά η Πολιτεία τους αθλητές εγώ αναγκάζομαι να δουλεύω σε καφέ να τρέχω μέχρι αργά το βράδυ για να επιβιώσω βέβαια σε βάρος των προπονήσεων μου. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος δυστυχώς αλλά αυτό είναι κρίμα σε μία χώρα που γέννησε το αθλητικό πνεύμα. Πολλοί αθλητές αναγκάζονται να μένουν πίσω και στο τέλος να εγκαταλείπουν την προσπάθεια χρόνων. Δεν θέλω να γκρινιάζω είμαι αγωνίστρια και θα συνεχίσω να παλεύω έστω και κάτω από δύσκολες συνθήκες», λέει η Μαρίνα μιλώντας στο protothema.gr.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης