Ξενοδοχείο δημιούργησε escape rooms στο Ηράκλειο

Ξενοδοχείο δημιούργησε escape rooms στο Ηράκλειο

Είναι τo πρώτο ξενοδοχείο παγκοσμίως που φιλοξενεί escape rooms στις εγκαταστάσεις του

Ξενοδοχείο δημιούργησε escape rooms στο Ηράκλειο
Εcape rooms: είναι η νέα μόδα που έχει διαφοροποιήσει τη διασκέδαση πολλών Ελλήνων, δεν προϋποθέτει ιδιαίτερες γνώσεις και ανεβάζει την αδρεναλίνη... 

Το Out of the Blue, Capsis Elite Resort, είναι το πρώτο ξενοδοχείο  που φιλοξενεί και λειτουργεί escape rooms στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Πελαγία Ηρακλείου. 

Μικροί, άλλα και μεγαλύτεροι επισκέπτες, έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ένα από τα τρία θεματικά escape rooms (δωμάτια διαφυγής) και να διασκεδάσουν προσπαθώντας να μαζέψουν τα στοιχεία και τις απαντήσεις στους γρίφους που θα τους δείξουν την πολυπόθητη πόρτα εξόδου. 

Κλείσιμο
The Circus Escape Room


Στο Τσίρκο δεν υπάρχει πολυκοσμία. Ούτε ουρές. Και η είσοδος είναι δωρεάν. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον μέρος. Κάτι παράξενο συμβαίνει. Τόσο παράξενο που αντί να διασκεδάζεις εσύ μαζί του, διασκεδάζει αυτό μαζί σου. Διασκεδάζει παίζοντας με το μυαλό σου.

Συμβαίνει κάτι που σε κάνει να ανατριχιάζεις…

Επίπεδο δυσκολίας : 7/10 και κατάλληλο για παιδιά άνω των 12 ετών

Αριθμός παικτών: 2 – 6

The perfect crime Escape Room


Εσύ και η παρέα σου μπαίνετε σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά escape rooms και αποτελείτε μια ομάδα ντετέκτιβ που προσπαθεί να εξιχνιάσει ένα έγκλημα. Οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να βρούνε κανένα στοιχείο του δολοφόνου. Όλοι μιλάνε για το τέλειο έγκλημα. Θα καταφέρεις εσύ και η ομάδα σου να βρείτε τα στοιχεία του δολοφόνου και το όπλο του εγκλήματος?

Επίπεδο δυσκολίας : 8,5/10

Αριθμός παικτών: 3 – 6

Inception Escape Room



Εσύ και η ομάδα σου μπαίνετε στο escape room inception και είστε κλέφτες ιδεών εν έτη 2030. Έχετε μπει στο όνειρο ενός πλούσιου επιχειρηματία έχοντας σαν αποστολή να βρείτε έναν κωδικό έτσι ώστε να ολοκληρωθεί μια από τις μεγαλύτερες κλοπές που έχουν γίνει ποτέ. Θα ολοκληρώσετε την αποστολή σας πριν η σβούρα σταματήσει να γυρίζει?

Επίπεδο δυσκολίας : 10/10

Αριθμός παικτών: 2 – 6

Τι χρειάζεται για να παίξετε στα Escape rooms;

1. Να έρθετε με  την παρέα σας (από 2 έως 6 άτομα) από 18+ (εκτός από το the circus escape room που δέχεται παιδιά 12+) καθημερινά από τις 15:00 έως τις 23:00
2. Να ξυπνήσετε το ντέτεκτιβ που πάντα κρύβατε μέσα σας
3. Θετική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας

Πως παίζεται;

Θα ξεκινήσετε συναντώντας τον “game master” του παιχνιδιού. Στην συνάντηση αυτή ο game master εξηγεί τους κανόνες του παιχνιδιού και σας παρουσιάζει την ιστορία του θεματικού δωματίου που έχετε επιλέξει. Μόλις λυθούν όλες οι απορίες σας θα έρθετε αντιμέτωποι με την πόρτα που θα πρέπει να ανοίξετε για να ξεκινήσετε να λύσετε το κουβάρι του μυστηρίου. Μοναδικός σας εχθρός; Ο χρόνος αφού έχετε 60΄για να λύσετε όλα τα μυστήρια και να αποδράσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 2810 811112 ή να στείλετε email στο capsis-crete@capsis.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης