Τη Δευτέρα η απολογία του «δράκου» του Αμαρουσίου

Τη Δευτέρα η απολογία του «δράκου» του Αμαρουσίου

Έχει ομολογήσει τις πράξεις του υποστηρίζοντας ότι ήθελε απλά να αγγίξει τα θύματά του και όχι να τα βιάσει - Είναι αυτός ο δολοφόνος της Αγραφιώτου; 

Τη Δευτέρα η απολογία του «δράκου» του Αμαρουσίου
Με τις βαρύτατες κατηγορίες που αφορούν σε επιθέσεις σε βάρος τουλάχιστον πέντε γυναικών, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του 27ου τακτικού ανακριτή ο 30χρονος άνδρας αποκαλούμενος ως ο «δράκος» του Αμαρουσίου. Ο κατηγορούμενος, που φέρεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του υποστηρίζοντας ότι ήθελε απλά να αγγίξει τα θύματά του και όχι να τα βιάσει, αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία. Ο 30χρονος, τελικά, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας στις 9:15 το πρωί.

Εξεταζόμενους από τους αστυνομικούς ο 30χρονος φέρεται να ομολόγησε πέντε επιθέσεις σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε πως ξεκίνησε τις επιθέσεις πριν από δύο μήνες και αυτό, εξαιτίας ερωτικής απόρριψης που βίωσε στο παρελθόν. «Δεν ήθελα να τις πειράξω, ήθελα μόνο να τις αγγίζω» ήταν σύμφωνα με πληροφορίες τα λόγια του.

Ο κατηγορούμενος εξετάστηκε όμως από τους αστυνομικούς και για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου και αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση είναι ότι πρόκειται κατά την εκτίμησή τους για μια ανθρωποκτονία με κίνητρο το σεξ. Και αυτό γιατί δίπλα στην άτυχη Αγραφιώτου βρέθηκε η τσάντα της με άθικτο το περιεχόμενό της, γεγονός που κατά τους ίδιους απομακρύνει το ενδεχόμενο ληστείας. Η γυναίκα βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω ενώ τα παπούτσια της ήταν πεταμένα σε κοντινή απόσταση. Δίπλα της βρέθηκε η τσάντα , το κινητό της και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.

Κλείσιμο


Αν και για την υπόθεση οι αστυνομικοί έχουν ανακρίνει τον 30χρονο «δράκο» του Αμαρουσίου, το γεγονός ότι αυτός αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση τους προκαλεί την ανησυχία για το ενδεχόμενο να υπάρχει ένας άγριος δολοφόνος που κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους των Βορείων προαστίων.

Το πτώμα της Αγραφιώτου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη από άνδρες της αστυνομίας σε υπόγειο γκαράζ σε σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι. Η 69χρονη δέχτηκε άγρια επίθεση και τα εγκληματικά εργαστήρια είναι αυτά που θα δώσουν τις απαντήσεις μετά τις εξετάσεις από γενετικό υλικό που φέρονται να έχουν λάβει  οι αρχές. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε, πάντως, βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα πλευρά στο σώμα της άτυχης συνταξιούχου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης