Χίος: Αμερικανίδα θύμα βιασμού από γνωστό της

Χίος: Αμερικανίδα θύμα βιασμού από γνωστό της

Η 27χρονη κοπέλα μέθυσε και ο 41χρονος φίλος την εκμεταλλεύθηκε

Χίος: Αμερικανίδα θύμα βιασμού από γνωστό της
Την στενή παρέα που έκανε με μια 27χρονη Αμερικανίδα παραθερίστρια, αλλά και το... μεθύσι της, φέρεται να εκμεταλλεύτηκε ένας 41χρονος κάτοικος του νησιού ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία της ότι την κακοποίησε σεξουαλικά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής παραθερίστριας, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν μπορούσε να αντισταθεί, ο 41χρονος την οδήγησε στο σπίτι του με την χρήση σωματικής βίας και την βίασε. Όπως είπε στην Αστυνομία, ξύπνησε τις πρώτες πρωινές ώρες και, μόλις αντιλήφθηκε ότι ήταν γυμνή και γεμάτη μώλωπες, αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και έσπευσε να καταγγείλει τον δράστη.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 41χρονο Έλληνα που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου και, αφού του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό σε βαθμό κακουργήματος, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι η Αμερικανίδα έκανε σεξ μαζί του με την θέλησή της. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε τη νεαρή αλλοδαπή, διαπίστωσε ότι έφερε σημάδια κακοποίησης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης