Έπιασαν τον συνεργό του ανήλικου δραπέτη ληστή

Έπιασαν τον συνεργό του ανήλικου δραπέτη ληστή

Πρόκειται για έναν 21χρονο σε βάρος του οποίου η ανακρίτρια Θηβών είχε εκδώσει στις 12 Φεβρουαρίου ένταλμα σύλληψης για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές

Έπιασαν τον συνεργό του ανήλικου δραπέτη ληστή
Ακριβώς τέσσερις μήνες μετά τη σύλληψη του ανήλικου «αρχηγού» της σπείρας που είχε διαπράξει τουλάχιστον τρεις ληστείες, εννέα κλοπές και μια απόπειρα κλοπής στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας το τελευταίο μέλος της.

Πρόκειται για έναν 21χρονο σε βάρος του οποίου η ανακρίτρια Θηβών είχε εκδώσει στις 12 Φεβρουαρίου ένταλμα σύλληψης για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές. Οι ληστείες είχαν γίνει από τις αρχές του έτους ως τις 25 Ιανουαρίου με τη χρήση βίας και οι κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης, υπό τις εντολές του 17χρονου που είχε αποδράσει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου και συνελήφθη στην ίδια πόλης στις 26 Ιανουαρίου.

Πρώτος είχε συλληφθεί ένας 18χρονος μέλος της συμμορίας σε οικισμό τσιγγάνων στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας και ο μόνος που διέφευγε ήταν ο 21χρονος, που και αυτός εντοπίστηκε στη Θήβα. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, γιατί η τριμελής ηγετική ομάδα στρατολογούσε και άλλους νεαρούς για να συμμετέχουν στην δράση της, οι οποίοι δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης