«Ορφανή» χασισοφυτεία στη Μεσσηνία

«Ορφανή» χασισοφυτεία στη Μεσσηνία

Στην περιοχή εντοπίστηκαν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι που είχαν εκχερσωθεί κατάλληλα, ώστε να καλλιεργούνται τα 66 δενδρύλλια ύψους από 0,20 ως 0,70 εκατοστών

«Ορφανή» χασισοφυτεία στη Μεσσηνία
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας για να εντοπιστούν οι καλλιεργητές μιας χασισοφυτείας από 66 δενδρύλλια, την οποία ανακάλυψαν κατά την διάρκεια εξερεύνησης σε μια θαμνώδη περιοχή του Δήμου Πύλου- Νέστορος στη Μεσσηνία.

Στην περιοχή εντοπίστηκαν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι που είχαν εκχερσωθεί κατάλληλα, ώστε να καλλιεργούνται τα 66 δενδρύλλια ύψους από 0,20 ως 0,70 εκατοστών. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με διάφορα αντικείμενα που βρέθηκαν στο χώρο και εξετάζονται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό, που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών.

*** Από ένα χασισόδεντρο σε καθένα από τα δυο σπίτια του στη Μακρύνεια Αγρινίου καλλιεργούσε ένας 76χρονος! Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου που αξιοποίησαν πληροφορίες, έκαναν έρευνες στα δυο σπίτια και κατέσχεσαν τα δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,25 εκατοστών, δέκα ναρκωτικά χάπια και 680 γραμμάρια λαθραίου καπνού. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη στη Ματαράγκα Αγρινίου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
Κλείσιμο

*** Ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε διάλυμα αλκοόλης αναμεμειγμένο με... κλώνους κάνναβης βάρους 189,2 γραμμαρίων και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης κατέσχεσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 21χρονου στην Ορεστιάδα. Ο νεαρός συνελήφθη και προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης