Χαλκίδα: Για ναρκωτικά έψαχναν, όπλα τους προέκυψαν

Χαλκίδα: Για ναρκωτικά έψαχναν, όπλα τους προέκυψαν

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τρία πιστόλια κρότου λάμψης με 27 φυσίγγια, ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, δυο taser και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ

Χαλκίδα: Για ναρκωτικά έψαχναν, όπλα τους προέκυψαν
Ούτε στο ένα ούτε στο άλλο σπίτι που διατηρεί σε διαφορετικές περιοχές της Χαλκίδας έκρυβε ναρκωτικά ένας 56χρονος που είχε μπει στο στόχαστρο των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών. Ωστόσο, οι ταυτόχρονες έρευνες που έγιναν στα δυο οικήματα έφεραν στο «φως» παράνομο οπλισμό.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν συνολικά τρία πιστόλια κρότου λάμψης με 27 φυσίγγια, ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, δυο taser και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και συνέλαβαν τον κάτοχό τους, την προανάκριση για τις τυχόν παράνομες δραστηριότητες του οποίου ανέλαβε η Ασφάλεια. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας, στον οποίο οδηγήθηκε ο 56χρονος, του άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

*** Με την ίδια κατηγορία συνέλαβαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Χρυσούπολης έναν 29χρονο και τον παρέπεμψαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, μετά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του σε χωριό της Καβάλας όπου κατέσχεσαν ένα πιστόλι κρότου και 30 φυσίγγια. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν ο νεαρός εμπλέκεται σε κυκλώματα της νύχτας ή ληστείες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης