«Θηλυκή συμμορία» χτύπησε τρία σπίτια στα Γρεβενά

«Θηλυκή συμμορία» χτύπησε τρία σπίτια στα Γρεβενά

Οι τέσσερις γυναίκες είχαν διαπράξει τουλάχιστον τρεις διαρρήξεις.

«Θηλυκή συμμορία» χτύπησε τρία σπίτια στα Γρεβενά
Δεν πτοούσαν οι δίκες και οι καταδίκες του παρελθόντος τα μέλη μιας «θηλυκής» συμμορίας, που εξακολουθούσαν να εισβάλλουν στα σπίτια της πόλης των Γρεβενών όταν οι ένοικοί τους απουσίαζαν! Όπως αποδείχθηκε, οι τέσσερις γυναίκες είχαν διαπράξει τουλάχιστον τρεις διαρρήξεις.

Οι γυναίκες ηλικίας 32, 46, 47 και 18 χρόνων είχαν ενωθεί για να κάνουν κλοπές τον περασμένο Οκτώβριο και Νοέμβριο και χρησιμοποιούσαν έναν 26χρονο άνδρα για να φυλάει τσίλιες και να εξασφαλίζει την διαφυγή τους. Ως τώρα, από τους αστυνομικούς της τοπικής Ασφαλείας έχουν εξιχνιαστεί οι διαρρήξεις στα σπίτια τριών γυναικών ηλικίας 39, 48 και 59 χρόνων με λεία μετρητά ύψους 300 ευρώ, 150 δολαρίων Αμερικής και 100 δολαρίων Αυστραλίας και κοσμήματα συνολικής αξίας 13.000 ευρώ.

Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, τα μέλη της σπείρας δεν συνελήφθησαν και η δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών. Ωστόσο, η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται καθώς θεωρείται βέβαιο ότι έχουν διαπράξει πολύ περισσότερες εισβολές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης