«Ήταν κλειστός τύπος χωρίς πολλές παρέες», λέει ο θείος του «δράκου» του Αμαρουσίου

«Ήταν κλειστός τύπος χωρίς πολλές παρέες», λέει ο θείος του «δράκου» του Αμαρουσίου

Σε ψυχική διαταραχή του 30χρονου αποδίδει τις πράξεις του μιλώντας στο protothema.gr o κ.  Μπάμπης Γκάβρος -«Δεν έκανε απόπειρες βιασμού απλά έκανε κάποιες επιθέσεις στις γυναίκες», λένε οι γονείς του 

 

«Ήταν κλειστός τύπος χωρίς πολλές παρέες», λέει ο θείος του «δράκου» του Αμαρουσίου
Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς του 30χρονου φερόμενου ως δράστη του Αμαρουσίου που συνελήφθη χθες το πρωί κοντά στην υπόγεια διάβαση στην οποία δέχτηκαν επιθέσεις οι ανυποψίαστες γυναίκες. 

Στο protothema.gr μίλησε ο Μπάμπης Γκάβρος, ο θείος του 30χρονου, ο οποίος υπογράμμισε πως ο ανιψιός του ίσως να πάσχει από κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα από παιδικό τραύμα που προκλήθηκε όταν ο πατέρας του είχε τραυματιστεί άσχημα σε κάποιο εργατικό ατύχημα, ενώ σημειώνει πως η οικογένεια ήταν απομονωμένοι χωρίς ιδιαίτερες παρέες και επαφές.

«Ακούστηκε ένα συμβάν, το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθές ή όχι. Θα δείξει η ανάκριση. Σίγουρα ήταν συνταρακτικό το γεγονός. Ήταν ένα παιδί το οποίο δεν δημιουργούσε θέματα. Δεν μας είχε δημιουργήσει προβλήματα και δεν είχε δώσει δικαιώματα στην γειτονιά. Τώρα από εκεί και πέρα δεν μπορώ να γνωρίζω τι μπορεί να έχει συμβεί. Το σίγουρο είναι ότι  είχε ψυχολογικό πρόβλημα από την παιδική του ηλικία λόγω του σοβαρού εργατικού ατυχήματος του πατέρα του και αυτό μπορεί να εξελίχθηκε μια κατάσταση η οποία δεν γνωρίζω τι μπορεί να έχει προκύψει πλέον», αναφέρει.

Τόνισε μεταξύ άλλων πως ο 30χρονος ήταν ένας κλειστός τύπος, χωρίς πολλές παρέες, ενώ και η ίδια του η οικογένεια ήταν κοινωνικά απομονωμένοι. «Ήταν πολύ κλειστός τύπος και δεν είχε ιδιαίτερα παρέες. Εμένα με προβλημάτιζε γενικά η συμπεριφορά γιατί ήταν λίγο απομονωμένοι και δεν έβλεπα να έχει επαφές, κοινωνικές περισσότερο. Και δεν μπορούσα να προσφέρω και κάτι παραπάνω στην συγκεκριμένη περίπτωση» είπε.


Κλείσιμο


Μιλώντας για τις επιθέσεις στις γυναίκες, ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει τι συμβαίνει, αλλά επικοινωνώντας με τους συγγενείς του εκείνοι του τόνισαν πως δεν έχει προβεί σε καμιά απόπειρα βιασμού. 

«Δεν γνωρίζω αν ήταν απόπειρες βιασμού η εάν ήταν κινήσεις οι οποίες έκανε επειδή ίσως και να μην λειτουργεί σωστά το μυαλό του. Γιατί από ότι άκουσα και εγώ από τις ειδήσεις, δεν άκουσα για απόπειρες βιασμού. Άκουσα για κάτι τραβήγματα σε κάτι γυναίκες, από εκεί και πέρα το μεγέθυναν το πράγμα ότι είχε μαζί του ταινίες να τις φιμώσει και όλα αυτά. Δεν νομίζω να ήταν ο χαρακτήρας του για να κάνει κάτι τέτοιο. Με τους δικούς του ήρθα σε επαφή χθες και αυτοί μου μετέφεραν το ότι δεν έκανε απόπειρες βιασμού απλά έκανε κάποιες επιθέσεις στις γυναίκες. Δεν γνωρίζουμε βέβαια πιο θα ήταν το αποτέλεσμα εάν συνεχιζόταν αυτή η προσπάθεια. Το μόνο που ξέρω είναι ότι σίγουρα δεν στέκει καλά στην ψυχολογία του. Αυτό είναι το δεδομένο για μένα». είπε.

Αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός πως γιατί να επέμενε πάντα σε ένα σημείο και δεν άλλαζε για να πάει κάπου αλλού.  «Το αξιοπερίεργο είναι πως όταν είσαι βιαστής δεν έχεις ραντεβού σε ένα συγκεκριμένο σημείο κάθε μέρα για να δεις πότε θα περάσει το θύμα σου. Δείχνει ότι δεν λειτουργεί σωστά το μυαλό του. Να πηγαίνει κάτω από μια γέφυρα, να περιμένει πότε θα περάσει η πρώτη, η δεύτερη. Την άλλη ημέρα, την άλλη ημέρα στο τέλος θα τον πιάσουν γιατί εκεί είναι το στέκι το. Αυτό δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά», σημειώνει. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης