Θεσσαλονίκη: Νοσοκομειακοί κρέμασαν φανέλες με «αίματα» για τα δυσβάσταχτα μέτρα

Θεσσαλονίκη: Νοσοκομειακοί κρέμασαν φανέλες με «αίματα» για τα δυσβάσταχτα μέτρα

Στη συγκέντρωση βρίσκονται και γιατροί του νοσοκομείου «Γεννηματάς»

Θεσσαλονίκη: Νοσοκομειακοί κρέμασαν φανέλες με «αίματα» για τα δυσβάσταχτα μέτρα
Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με τη μία από αυτές να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Νοσοκομειακοί και γιατροί βρίσκονται από τώρα στο ΥΜΑΘ «αλυσοδεμένοι», για να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της κυβέρνησης σε θέματα υγείας, ενώ στη συγκέντρωση βρίσκονται και γιατροί του νοσοκομείου «Γεννηματάς».


«Χάνονται ζωές στα νοσοκομεία» γράφουν οι μπλούζες με τα "αίματα" που κρέμονται αυτή την στιγμή έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το... ΕΣΥ» γράφει το πανό που κρέμασαν στην καγκελόπορτα του ΥΜΑΘ. Ενώ στο ίδιο πανό εμφανίζουν τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να λέει «θα πουλήσω και την ψυχή μου στο διάβολο για την καρέκλα».

Κλείσιμο
Στις υπόλοιπες συγκεντρώσεις της ημέρας, στις 10:00 μπροστά στο λιμάνι, μέλη της Ομοσπονδίας υπαλλήλων λιμένων θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, ενάντια στην πώληση του ΟΛΘ, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσουν και πορεία.

Στις 17:00 στην Καμάρα άτομα του ευρύτερου αντιεξουσαστικού χώρου, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Τέλος, στις 18:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Αδιόριστων Καθηγητών Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας με αίτημα τις προσλήψεις.







Πηγή: Thestival.gr - Seleo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης