Ιωάννινα: Δέκα καταδίκες εκκρεμούσαν σε βάρος τοκογλύφου!

Ιωάννινα: Δέκα καταδίκες εκκρεμούσαν σε βάρος τοκογλύφου!

Ο φυγόποινος προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που έδωσε εντολή να εκτελεστούν όλες οι ποινές

Ιωάννινα: Δέκα καταδίκες εκκρεμούσαν σε βάρος τοκογλύφου!
Ελεύθερος κυκλοφορούσε παρά το... «τσουνάμι» καταδικών που είχε στην πλάτη ένας 63χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας και της Ασφάλειας που τον συνέλαβαν βάσει εντάλματος το οποίο είχε εκδώσει ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για τοκογλυφία! 

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, σε βάρος του ηλικιωμένου φυγόποινου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Ιωαννίνων με ποινές κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματικής ποινής 10.000 ευρώ για τοκογλυφία η πρώτη, φυλάκισης ενός έτους για απάτη και τοκογλυφία η δεύτερη και φυλάκισης πέντε μηνών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί επιταγών η τρίτη. 

Ακόμη, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων είχε εκδώσει σε βάρος του τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για πλαστογραφίες με συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, άλλες δύο για κλοπή, πλαστογραφία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος με συνολική ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ μηνών και άλλες δυο για απάτες με συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών! Ο φυγόποινος προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που έδωσε εντολή να εκτελεστούν όλες οι ποινές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης