Διακινητής κάνναβης συνελήφθη στη Χίο

Διακινητής κάνναβης συνελήφθη στη Χίο

Ο 56χρονος είχε πάνω του  μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που ήταν αρκετή για να οδηγήσει στη σύλληψή του

Διακινητής κάνναβης συνελήφθη στη Χίο
«Οργώνουν» την περιοχή του Καρφά στην Χίο οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, για να εντοπίσουν την «καβάντζα» στην οποία κρύβει το χασίς που διακινούσε στο νησί ένας 56χρονος Έλληνας. Ο δράστης είχε στοχοποιηθεί, αλλά οι ποσότητες που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν μικρές.

Όταν ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από τους αστυνομικούς, ο 56χρονος είχε πάνω του  μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που ήταν αρκετή για να οδηγήσει στη σύλληψή του. Κατά την έρευνα που ακολούθησε σε ένα παράπηγμα της ιδιοκτησίας του και στον χώρο εργασίας του, βρέθηκαν άλλες πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 23 γραμμαρίων.

Ωστόσο, τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί ότι πωλούσε σε χρήστες το παράνομο εμπόρευμά του, δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση. Έτσι, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Κλείσιμο
*** Τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μέσα σε γλάστρες στην αυλή του σπιτιού ενός 28χρονου στην Πάτρα, όπου έκαναν έρευνα μετά από πληροφορίες. Στο σπίτι κατέσχεσαν ακόμη μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα χασίς και μικροποσότητες κάνναβης. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης