Πάρτι στο Twitter για το «συμπληρωματικό μνημόνιο»

Πάρτι στο Twitter για το «συμπληρωματικό μνημόνιο»

Πλήθος αιχμηρών αναρτήσεων έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ώρες το Twitter, με αφορμή το... «supplemental Memorandum» που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κομισιόν για την απόφαση του Eurogroup

Πάρτι στο Twitter για το «συμπληρωματικό μνημόνιο»
Πλήθος αιχμηρών αναρτήσεων έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ώρες το Twitter, με αφορμή το... «συμπληρωματικό μνημόνιο» στο οποίο αναφέρεται η ανακοίνωση της Κομισιόν για την απόφαση του Eurogroup.

Υπενθυμίζεται ότι, στην επίμαχη ανακοίνωση της, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναφέρει ότι το «supplemental memorandum» αποτελεί προϋπόθεση προκειμένου να ολοκληρωθεί το πλαίσιο για την υλοποίηση του συμφωνηθέντος προγράμματος. Ωστόσο, εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι,
ενώ ο συγκεκριμένος όρος είχε αρχικά μεταφραστεί ως «συμπληρωματικό Μνημόνιο», στη συνέχεια και αντικαταστάθηκε με τη φράση «συμπληρωμένο Μνημόνιο», κάτι που δεν θα μπορούσε φυσικά να περάσει απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter.

Κλείσιμο
Το hashtag #supplemental_Memorandum έχει γίνει trending topic τις τελευταίες ώρες, με τους χρήστες να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως αυτήν την αιφνίδια αλλαγή διατύπωσης.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο αστείες αναρτήσεις 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης