Πάτρα: Έκανε τέσσερις ληστείες και τρεις κλοπές σε ασανσέρ!

Πάτρα: Έκανε τέσσερις ληστείες και τρεις κλοπές σε ασανσέρ!

Στη διάρκεια της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο δράστης τεσσάρων ληστειών και τριών κλοπών που είχαν γίνει τους τελευταίους τρεις μήνες με θύματα γυναίκες μέσα στα ασανσέρ

Πάτρα: Έκανε τέσσερις ληστείες και τρεις κλοπές σε ασανσέρ!
Τρεις μήνες χτυπούσε ανυπεράσπιστες γυναίκες μέσα στις πολυκατοικίες όπου τις ακολουθούσε, ο «ληστής των ασανσέρ» που συνελήφθη τελικά στην Πάτρα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφαλείας μετά την τελευταία του επίθεση.

Ο 33χρονος Αλβανός είχε ακολουθήσει μια 68χρονη και είχε μπει ξωπίσω της στον ανελκυστήρα της πολυκατοικίας όπου κατοικεί. Ξαφνικά, με μια απότομη κίνηση είχε αρπάξει την τσάντα της που είχε μέσα ένα μικρό χρηματικό ποσό και το είχε βάλει στα πόδια, για να συλληφθεί μέσα σε λίγα λεπτά από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και να προσαχθεί στην Ασφάλεια.

Εκεί, στη διάρκεια της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο δράστης τεσσάρων ληστειών και τριών κλοπών που είχαν γίνει τους τελευταίους τρεις μήνες με θύματα γυναίκες μέσα στα ασανσέρ. Η  προηγούμενη ληστεία ήταν στις 14 Μαΐου, όταν στρίμωξε μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της μια ηλικιωμένη γυναίκα, την ακινητοποίησε απειλώντας την με ένα αιχμηρό αντικείμενο και τράπηκε σε φυγή αφού άρπαξε το πορτοφόλι της.

Ο νεαρός αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που άσκησε σε βάρος του δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστείες και διακεκριμένες κλοπές. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακριβώσουν αν έχει διαπράξει και άλλες επιθέσεις σε πολυκατοικίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης