Μη χάσετε το Θέμα με 7 μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε το Θέμα με 7 μοναδικές προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

Μη χάσετε το Θέμα με 7 μοναδικές προσφορές

1. Την εφημερίδα

2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 6 ευρώ

, για αγορές προιόντων συνολικής αξίας 25 ευρώ  από τα καταστήματα
Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour
Κλείσιμο
Express και Carrefour (ισχύει από τη Δευτέρα 30/05/2016 έως και το Σάββατο  04/06/2016).








Και αυτή την Κυριακή 29 Μαίου λοιπόν τα καταστήματα της εταιρείας Μαρινόπουλος και το Πρώτο Θέμα σας προσφέρουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης δύο δωροεπιταγών 6 ή 5 ευρώ ανά κάρτα Club για ΔΙΠΛΟ ΚΕΡΔΟΣ από τις αγορές σας!!

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάρτα Club, αποκτήστε τη γρήγορα και εύκολα στα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour και χρησιμοποιήστε την αμέσως!

** Η δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.

H δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές εξαργυρώνεται άμεσα στο ταμείο, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 30/05 έως και το Σάββατο 04/06/2016.

3. Το  ακαταμάχητο μυθιστόρημα “ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” της Έλσας Φαραζή

Οι ήρωες της Έλσας Φαραζή ψηλαφούν τα όρια του πόθου τους ακόμη και πέρα από προκαταλήψεις τύπου «Ελληνες-Τούρκοι», ακόμη και στη χώρα του «εχθρού».

Το μυθιστόρημα «Ανάμεσά μας το ποτάμι» της Έλσας Φαραζή προσφέρει αυτή την Κυριακή στους αναγνώστες του το Πρώτο ΘΕΜΑ.







Ρηχές αγάπες αλλά βαθείς πόθοι, ακαταμάχητη σαρκική έλξη και συναισθηματικά μπερδέματα είναι τα συστατικά που χρησιμοποιεί η χαρισματική Έλσα Φαραζή για να συνθέσει την αφήγησή της στο «Ανάμεσά μας το Ποτάμι». Ένα μικρό δείγμα ύφους: «Η βίλα υποδέχτηκε το ξαναμμένο ζευγάρι σκοτεινή και σιωπηλή. Ο Αλέξανδρος και η Μαρίζα, χωρίς ν’ ανάψουν τα φώτα, πέταξαν τα ρούχα τους, και εκεί, στη μέση του σαλονιού, έκαναν έρωτα βιαστικά και αχόρταγα. Αργότερα το επανέλαβαν. Αυτή τη φορά πάνω στο υπέρδιπλο κρεβάτι των θείων της Μαρίζας. Κάποιες σκόρπιες λέξεις, άλλες πρόστυχες, άλλες τρυφερές, ανακατεμένες με τους λιγωμένους αναστεναγμούς, ήταν η μοναδική προδοσία στην οποία επέτρεπε η Μαρίζα να υποπέσει ο ψυχρός και υπολογιστικός εαυτός της. Όταν επιτέλους χόρτασαν τη δίψα των κορμιών τους και ηρέμησαν οι ακανόνιστες αναπνοές τους, ο Αλέξανδρος άναψε ένα τσιγάρο και εκείνη την τηλεόραση».

Ωστόσο, παράλληλα με το ερωτικό μπλέξιμο των ηρώων, η Έλσα Φαραζή παρασύρει τον αναγνώστη σε ένα συμβολικό ταξίδι, καθώς με το κείμενό της περιεργάζεται τους φραγμούς Ελλήνων και Τούρκων, δύο εθνοτήτων που, επί αιώνες, μισούνται και σφιχταγκαλιάζονται ταυτόχρονα.

Μη χάσετε λοιπόν, αυτή την Κυριακή, το Πρώτο ΘΕΜΑ και το μυθιστόρημα «Ανάμεσά μας το ποτάμι» της Έλσας Φαραζή, που θα σας συναρπάσει.

 (στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

Μην τo χάσετε!

4. Το ολοκαίνουργιο cd “Ακόμα Ονειρεύομαι” των Stavento με 20 τραγούδια, που θα γίνουν μεγάλες επιτυχίες




Το ολοκαίνουργιο cd των Stavento «Ακόμα Ονειρεύομαι” με ξεχωριστές εκλεκτές συνεργασίες έρχεται αυτή την Κυριακή στο ΘΕΜΑ και δεν πρέπει να λείψει από κανένα σπίτι!






Αυτή την Κυριακή υπάρχει Θέμα με τους Stavento

Όλα τα αγαπημένα τραγούδια περιλαμβάνονται σε έναν δίσκο και μαζί με νέες μουσικές στιγμές και μοναδικές συνεργασίες θα σας καταπλήξουν.

Με τον τίτλο “Ακόμα Ονειρεύομαι” το συγκρότημα ξεπερνά τον εαυτό του και συνυπάρχει με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Γιάννης Πάριος, η Ελένη Βιτάλη, ο Χρήστος Νικόλοπουλος, ο Κώστας Χατζής, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ήβη Αδάμου κά.

20 ερμηνείες λοιπόν με μοναδικές συνεργασίες, όπως “Παιδί Μονάχο” Stavento feat. Γιάννης Πάριος, “Το Μαντήλι” Stavento feat. Ελένη Βιτάλη, “Νερό Και Χώμα” Stavento feat. Μελίνα Ασλανίδου, “Κάτω Απ’ Το Πουκάμισό μου” Stavento feat. Χρήστος Νικολόπουλος, “Ο Καλύτερός Μου Φίλος” Stavento feat. Κώστας Χατζής, “Άσπρο Πάτο” Stavento feat. Γιάννης Γιοκαρίνης, “Νερό Και Χώμα” Stavento feat. Μελίνα Ασλανίδου, “Μη Στάξει Και Μη Βρέξει” Stavento feat. Ήβη Αδάμου κλπ.

Αυτή την Κυριακή είναι ΘΕΜΑ ο δίσκος των Stavento!

Μην τον χάσετε!

5. Φθηνότερα καύσιμα σε συνεργασία με το πλέον αξιόπιστο δίκτυο πρατηρίων SHELL

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Φθηνότερα καύσιμα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

από τα πρατήρια SHELL με την κάρτα Smart Club



Το «Θέμα» προσφέρει φθηνότερα καύσιμα για όλους τους Έλληνες σε συνεργασία με το πλέον αξιόπιστο δίκτυο πρατηρίων
Shell.

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

ΟΠΩΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Και αυτή την Κυριακή, το ΘΕΜΑ  σας προσφέρει ένα ακόμη κουπόνι αξίας 2 ευρώ για αγορά βενζίνης και πετρελαίου κίνησης στα πρατήρια Shell.

Κατανοώντας απολύτως ότι μετά τα είδη πρώτης ανάγκης, ένα μεγάλο μέρος του οικογενειακού προϋπολογισμού πηγαίνει για βενζίνη ή πετρέλαιο κίνησης, θεωρήσαμε  υποχρέωση μας να κάνουμε φθηνότερα τα καύσιμα για τους αναγνώστες μας με πρακτικό, άμεσο και ξεκάθαρο τρόπο.

Έτσι, αυτή την Κυριακή -όπως κάθε εβδομάδα- στην πρώτη σελίδα του ΘΕΜΑτος, στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) θα βρίσκεται ακόμη ένα κουπόνι που θα σας προσφέρει έκπτωση αξίας 2 ευρώ, αν βάλετε  τουλάχιστον 20lt βενζίνης ή πετρελαίου κίνησης. Εσείς θα πρέπει να το κόψετε, να το κρατήσετε στην τσέπη σας και όταν θα πάτε σε ένα από τα εκατοντάδες πρατήρια Shell, που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και συμμετέχουν στην προσφορά, για να βάλετε βενζίνη ή πετρέλαιο στο όχημα σας, να το δώσετε στο ταμείο μαζί με την κάρτα
Smart Club της Shell, ούτως ώστε να σας γίνει αυτόματα η αντίστοιχη έκπτωση των 2 ευρώ. Αν πάλι, δεν έχετε κάρτα Smart Club, μπορείτε άμεσα να την αποκτήσετε τη στιγμή που βάζετε καύσιμα στο αυτοκίνητό σας, ζητώντας τη από το προσωπικό του πρατηρίου.

Επιπλέον, όσοι αναγνώστες κάνουν πολλές διαδρομές μέσα στην ίδια εβδομάδα, έχουν όχημα μεγάλου κυβισμού ή χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους για επαγγελματικούς λόγους και χρειάζονται περισσότερα καύσιμα μπορούν να συγκεντρώνουν δύο κουπόνια  (θα κερδίζουν 2 + 2 = 4 ευρώ) αν γεμίσουν  με 40 λίτρα βενζίνη ή πετρέλαιο κ.ο.κ.

Το κουπόνι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη την εβδομάδα, δηλαδή από την Κυριακή μέχρι και το επόμενο Σάββατο και θα ισχύει πέραν όλων των άλλων  προσφορών που κάνουν τα πρατήρια Shell στους πελάτες τους.

Το κουπόνι δεν ισχύει για συναλλαγές που γίνονται με τη χρήση της κάρτας Coral Pass.

ΟΡΟΙ – ΠΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
SHELL

  1. Το κουπόνι των 2 ευρώ ισχύει πάνω στην τιμή της αντλίας του πρατηρίου για αγορά βενζίνης ή πετρελαίου κίνησης 20lt και άνω.
  2. Η χρονική ισχύς του κουπονιού είναι από την Κυριακή 29.05.2016 έως και το Σάββατο 04.06.2016.
  3. Το κουπόνι ισχύει στα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην προσφορά με την επίδειξη της κάρτας SMART CLUB, η οποία εκδίδεται άμεσα στα πρατήρια.
  4. Το κουπόνι δεν ισχύει για αγορά πετρελαίου θέρμανσης και υγραερίου κίνησης από τα πρατήρια Shell.
  5. H προσφορά δεν ισχύει για πελάτες Coral Pass.
  6. Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

Τα σήµατα Shell χρησιµοποιούνται από την Coral A.E. µε άδεια χρήσης της Shell Brands International AG.

Coral A.E., Ηρώδου Αττικού 12Α, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα, τηλ.: 210 9476555, www.coralenergy.gr

6. Δωρεάν πρόσβαση κάθε βδομάδα στα κανάλια Novasports1 για να απολαύσετε τους μεγαλύτερους αγώνες της Superleague Live και Novalifε, για να βλέπετε τις καλύτερες ταινίες ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ.  




Τώρα με το ΘΕΜΑ

βλέπεις και το φινάλε των Play Offs

και με την έκδοση των 2 ευρώ.

 

από το laptop, το tablet ή το smartphone σου

με έναν κωδικό

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής δείτε Live 2 ντέρμπι:

  • AEK – ΠΑΟΚ (Κυρ. 29/5 20:30) Live
  • ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Τρίτη 31/5 20:15) Live

Και αυτή την Κυριακή απολαύστε τα πιο δημοφιλή κανάλια , το Novasports1 και το Novalifε και με την έκδοση των 2 ευρώ.



Το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” συνεχίζει και αυτή την Κυριακή  29/05/2016 την  εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, τη Nova, για χάρη των αναγνωστών του. 

Η συνεργασία δίνει την δυνατότητα στο «ΘΕΜΑ» να παρέχει στους αναγνώστες του το προνόμιο να απολαμβάνουν ολόκληρη την εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα) χωρίς όριο και προϋποθέσεις εντελώς δωρεάν και αγοράζοντας είτε την απλή έκδοση είτε την έκδοση με τις προσφορές δύο από τα πιο δημοφιλή κανάλια, το Novasports1 στα αθλητικά και το Novalife στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Ειδικά με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 29 Μαίου μπορείτε να δείτε:

Novasports Highlights

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΪΟΥ 2016

20:30     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

PLAY OFF ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (LIVE) TOP

22:30     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΪΟΥ 2016

18:00     ΩΡΑ 6 (LIVE)

21:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP

22:00     ΩΡΑ ΓΙΑ EURO (LIVE) TOP

ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2016

18:00     ΩΡΑ 6 (LIVE)

20:15     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                PLAY OFF ΠΑΟK-ΠΑΟ (LIVE) TOP

22:15     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

00:00    ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 

TΕΤΑΡΤΗ 1 IOYNIOY 2016

18:00     ΩΡΑ 6 (LIVE)

19:00     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                PLAY OFF ΠΑΟK-ΠΑΟ

21:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

22:00     ΩΡΑ ΓΙΑ EURO (LIVE) TOP

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

18:00     ΩΡΑ 6 (LIVE)

21:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP

22:00     ΩΡΑ ΓΙΑ EURO (LIVE) TOP

00:00    ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

18:00     ΩΡΑ 6 (LIVE)

21:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP

22:00     ΩΡΑ ΓΙΑ EURO (LIVE) TOP

00:00    ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 IOYNIOY 2016

13:00     ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

                ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ (LIVE)

16:30    TODAY

18:00     ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ FINA MARE NOSTRUM

ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ 1η ΜΕΡΑ (LIVE) TOP

 

Πώς θα κάνετε εγγραφή

A’ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) με το εξής περιεχόμενο: Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”και θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

Πώς θα δείτε θέαμα:

Όσοι έχετε laptop (δουλεύει μόνο με Windows 7, 8, ή 10) μπαίνετε στο protothema.nova.gr (μόνο με Mozilla Firefox), επιλέγετε σύνδεση/login και κάνετε εγκατάσταση του plugin. Θα χρειαστεί επανεκκίνηση του browser. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, επιλέγετε σύνδεση/login, πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα. Στην περίπτωση που κάνετε χρήση κάποιου antivirus ή firewall βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει την χρήση του novago plugin.

Για εσάς που έχετε κινητό ή ταμπλέτα (ios, android) θα πρέπει να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή novago χωρίς χρέωση από τα αντίστοιχα App/Play store. Στη συνέχεια εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα .

* Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 211 9552828 (αστική χρέωση από σταθερό δίκτυο)

Δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ.

και … δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! Ένα μαγειρικής-γαστρονομίας και ένα για τους stars :

7. Το ολοκαίνουργιο Olive Ιουνίου

Το Οlive, είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Έξι διάσημοι σεφ όπως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η Ελένη Ψυχούλη, ο Ανδρέας Λαγός, ο Δημήτρης Χρονόπουλος, η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη, σας παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά».

Στο Olive Ιουνίου μαγειρεύουμε τα καλοκαιρινά μας:

  • Γόπες τσιλαδιά κι άλλες σαμιώτικες συνταγές από τον Ανδρέα Λαγό.
  • Μαρινάδες, σάλτσες και συνοδευτικά για ένα αξέχαστο BBQ από την Ντίνα
    Νικολάου.
  • Τα μυστικά του σουφλέ κι απίθανες συνταγές από την Ελένη Ψυχούλη.
  • Γιαουρτοκαμώματα από την Ιωάννα Σταμούλου και
  • Δροσερά, λαχταριστά ζελέ - αλμυρά και γλυκά από τον Ηλία Μαμαλάκη.

Ακόμα, αναζητούμε τα καλύτερα παγωτατζίδικα της Αθήνας, δοκιμάζουμε νέα εστιατόρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και….. ταξιδεύουμε στα Χανιά!








Πού αλλού;

Μόνο στο Πρώτο Θέμα!!

Μην το χάσετε!

8. Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.

Διαβάστε στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Σκέφτομαι την υιοθεσία». Η σχέση λατρείας με το γιο της που γίνεται έξαλλος όταν τη βλέπει στην τηλεόραση, οι σκέψεις για δεύτερο παιδί, η φοβία της με την εγκυμοσύνη και οι σκέψεις για υιοθεσία. Τι ήταν αυτό που την έκανε να πει χωρίς δεύτερη σκέψη όχι, όταν της προτάθηκε να είναι στοYFSF ως διαγωνιζόμενη, γιατί νιώθει άσχημα όταν επιστρέφει πίσω της τα βράδια της Κυριακής και πώς σχολιάζει ο άντρας της τις glamorous σέξι εμφανίσεις της στο παιχνίδι. Η σχέση της με τους παπαράτσι σήμερα, οι μηνύσεις που είχε κάνει για γυμνόστηθες φωτογραφίες της που είχαν γίνει πρωτοσέλιδο και ο άγνωστος κύριος που έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό του στο γάμο της στη Δονούσα και όλοι νόμιζαν πως ήταν κάποιος καλεσμένος.



 

Γιώργος Παπαδόπουλος: Γιατί χάνει τα λόγια του μπροστά στην Ελένη Μενεγάκη! Ο τραγουδιστής, συνθέτης και νο1 καλλιτέχνης των ραδιοφώνων τις τελευταίες μέρες μιλά για τη σχέση του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον οποίο τον σύγκριναν όταν πρωτοβγήκε στο χώρο, αποκαλύπτει το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού που τον είχε στενοχωρήσει και παραδέχεται: «έχω ερωτευτεί και έχω φάει τα μούτρα μου».


 

Τι κάνουν πριν βγουν στην παραλία; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Έλλη Κοκκίνου, η Αποστολία Ζώη, η Νικολέττα Ράλλη και η Ελένη Τσολάκη ποζάρουν με μαγιό τους και μας λένε όλα όσα κάνουν για να βγουν στην παραλία σούπερ fit και κούκλες!


 

Αθηνά ΩνάσηAlvaro de Miranda Neto: Το διαζύγιο – βόμβα! Από τη ρήξη με τον πατέρα της για τα μάτια του Βραζιλιάνου αναβάτη, μέχρι το δημοσίευμα για το χωρισμό και την αντίδρασή του, να σβήσει τις φωτογραφίες από το Instagram. Επιστρέφει άραγε η «κατάρα των Ωνάσηδων»; Όλα τα επεισόδια της πολυτάραχης σχέσης του ζευγαριού.




Υποψήφια πανελληνίων ετών 70! Η Ευθυμία Στεργίου – Παρσέλια επέστρεψε στα θρανία έπειτα από 60 χρόνια, για να εκπληρώσει ένα όνειρό της που τη στοίχειωνε και διηγείται αποκλειστικά στο People την ιστορία της πολυτάραχης ζωής της.



Γιατί ο Θάνος Μικρούτσικος είχε άλλαξε τη φωνή του σε γυναικεία, όταν συνάδελφός  του υπουργός,  τού τηλεφώνησε; Η σπαρταριστή διήγηση από τον ίδιο τον συνθέτη, αποκλειστικά στο People.


 

Μην τα χάσετε!







Μην τα χάσετε!

Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 5 ευρώ, που ισχύει για αγορές συνολικής αξίας 25 ευρώ στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express από τη Δευτέρα 30/05/2016 έως και το Σάββατο 04.06.2016.





Και αυτή την Κυριακή 29 Μαίου τα καταστήματα της εταιρείας Μαρινόπουλος και το Πρώτο Θέμα σας προσφέρουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης δύο δωροεπιταγών 6 ή 5 ευρώ ανά κάρτα Club για ΔΙΠΛΟ ΚΕΡΔΟΣ από τις αγορές σας!!

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάρτα Club, αποκτήστε τη γρήγορα και εύκολα στα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour και χρησιμοποιήστε την αμέσως!


** Η δωροεπιταγή των 5€ της απλής έκδοσης θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.

H δωροεπιταγή των 5€ της απλής έκδοσης εξαργυρώνεται άμεσα στο ταμείο, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 29/05 έως και το Σάββατο 04/06/2016.

3. Δωρεάν πρόσβαση κάθε βδομάδα στα κανάλια Novasports1 για να απολαύσετε τους μεγαλύτερους αγώνες της Superleague Live και Novalifε, για να βλέπετε τις καλύτερες ταινίες ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ.  



Τώρα με το ΘΕΜΑ

βλέπεις και το φινάλε των Play Offs

και με την έκδοση των 2 ευρώ.

 

από το laptop, το tablet ή το smartphone σου

με έναν κωδικό

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής δείτε Live 2 ντέρμπι:

  • AEK – ΠΑΟΚ (Κυρ. 29/5 20:30) Live
  • ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Τρίτη 31/5 20:15) Live

Και αυτή την Κυριακή απολαύστε τα πιο δημοφιλή κανάλια , το Novasports1 και το Novalifε και με την έκδοση των 2 ευρώ.

Το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” συνεχίζει και αυτή την Κυριακή  29/05/2016 την  εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, τη Nova, για χάρη των αναγνωστών του. 

Η συνεργασία δίνει την δυνατότητα στο «ΘΕΜΑ» να παρέχει στους αναγνώστες του το προνόμιο να απολαμβάνουν ολόκληρη την εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα) χωρίς όριο και προϋποθέσεις εντελώς δωρεάν και αγοράζοντας είτε την απλή έκδοση είτε την έκδοση με τις προσφορές δύο από τα πιο δημοφιλή κανάλια, το Novasports1 στα αθλητικά και το Novalife στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Ειδικά με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 22 Μαίου μπορείτε να δείτε:

Novasports Highlights

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΪΟΥ 2016

20:30     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

PLAY OFF ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (LIVE) TOP

22:30     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΪΟΥ 2016

18:00     ΩΡΑ 6 (LIVE)

21:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP

22:00     ΩΡΑ ΓΙΑ EURO (LIVE) TOP

ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2016

18:00     ΩΡΑ 6 (LIVE)

20:15     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                PLAY OFF ΠΑΟK-ΠΑΟ (LIVE) TOP

22:15     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

00:00    ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 

TΕΤΑΡΤΗ 1 IOYNIOY 2016

18:00     ΩΡΑ 6 (LIVE)

19:00     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                PLAY OFF ΠΑΟK-ΠΑΟ

21:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

22:00     ΩΡΑ ΓΙΑ EURO (LIVE) TOP

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

18:00     ΩΡΑ 6 (LIVE)

21:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP

22:00     ΩΡΑ ΓΙΑ EURO (LIVE) TOP

00:00    ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

18:00     ΩΡΑ 6 (LIVE)

21:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP

22:00     ΩΡΑ ΓΙΑ EURO (LIVE) TOP

00:00    ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 IOYNIOY 2016

13:00     ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

                ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ (LIVE)

16:30    TODAY

18:00     ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ FINA MARE NOSTRUM

ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ 1η ΜΕΡΑ (LIVE) TOP

 

Πώς θα κάνετε εγγραφή

A’ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) με το εξής περιεχόμενο: Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”και θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

Πώς θα δείτε θέαμα:

Όσοι έχετε laptop (δουλεύει μόνο με Windows 7, 8, ή 10) μπαίνετε στο protothema.nova.gr (μόνο με Mozilla Firefox), επιλέγετε σύνδεση/login και κάνετε εγκατάσταση του plugin. Θα χρειαστεί επανεκκίνηση του browser. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, επιλέγετε σύνδεση/login, πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα. Στην περίπτωση που κάνετε χρήση κάποιου antivirus ή firewall βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει την χρήση του novago plugin.

Για εσάς που έχετε κινητό ή ταμπλέτα (ios, android) θα πρέπει να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή novago χωρίς χρέωση από τα αντίστοιχα App/Play store. Στη συνέχεια εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα .

* Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 211 9552828 (αστική χρέωση από σταθερό δίκτυο)

Δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ.

4. Τρεις ανεπανάληπτες ταινίες, για να επιλέξετε όποια από τις τρεις σας αρέσει :

(μόνο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ)

“Σιδηρά Κυρία”

​ Την εκπληκτική βιογραφική ταινία "Σιδηρά κυρία" προσφέρει αυτήν την εβδομάδα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στους αναγνώστες του.

Η "Μεγάλη Κυρία" του κινηματογράφου, Μέριλ Στριπ, αναλαμβάνει το ρόλο της Σιδηράς Κυρίας, Μάργκαρετ Θάτσερ, και μεταφέρει συγκλονιστικά με το μοναδικό ταλέντο της την αμφιλεγόμενη Βρετανίδα πρωθυπουργό, αποδίδοντας την αδίστακτη, και συνάμα την ανθρώπινη πλευρά της.

Έχοντας αποσυρθεί από την πολιτική, η Μάργκαρετ Θάτσερ θυμάται σε φλάσμπακ τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της ζωής της - και η Μέριλ Στριπ καταφέρνει το ακατόρθωτο: την κάνει σχεδόν ακαταμάχητη με μία ερμηνεία που κέρδισε επάξια το Oscar α΄γυναικείου ρόλου και πολλές άλλες διακρίσεις.

ή

The Impossible

Την συγκινητική οικογενειακή ιστορία “The Impossible” προσφέρει αυτήν την εβδομάδα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στους αναγνώστες του.

H Μαρία (Naomi Watts), ο Χένρι (Ewan McGregor) και τα τρία τους παιδιά ταξιδεύουν στην μαγευτική Ταϊλάνδη, για να περάσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. Το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου όμως, και καθώς όμως η οικογένεια ξεκουράζεται γύρω από την πισίνα, ένα δεκάμετρο τσουνάμι με τρομακτική βοή σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, σκορπώντας παντού την καταστροφή και τον θάνατο.

Σκληρό αλλά συγχρόνως τρυφερό το “The Impossible” καταφέρνει να συνθλίβει αλλά ταυτόχρονα να προσφέρει ψυχική ανάταση και ελπίδα στον θεατή, βιώνοντας το δράμα της οικογένειας αλλά και την λύτρωση.

Πρωταγωνιστούν: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Ναόμι Γουότς, Τομ Χόλαντ, Σάμιουελ Τζόσλιν

 

ή

“Η Περίπτωση Λάρυ Κράουν”

Τη χαριτωμένη ρομαντική κομεντί "Η Περίπτωση Λάρι Κράουν" του Τομ Χανκς ​προσφέρει αυτήν την εβδομάδα στους αναγνώστες του το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Ο Τομ Χανκς σκηνοθετεί τον... Τομ Χανκς και την Τζούλια Ρόμπερτς σε μια ταινία για ένα μεσήλικα, ο οποίος αποφασίζει να σπουδάσει, όταν απολύεται από τη δουλειά του. Εκεί γνωρίζει μια καθηγήτριά του  - και, μαζί με την παιδεία, έρχεται και ο έρωτας...

Η ταινία, σε σενάριο του ηθοποιού και της Νία Βαρντάλος ("Γάμος αλά ελληνικά") είναι ένας σπιρτόζικος ύμνος για το ρητό "ποτέ δεν είναι αργά".

Μόνο με την απλή έκδοση των 2,00 ευρώ



Μη τις χάσετε!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης