Ληστές «χτύπησαν» εργοστάσιο στο Σουσάκι των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας

Ληστές «χτύπησαν» εργοστάσιο στο Σουσάκι των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας

Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν το αυτοκίνητο εγκαταλελειμμένο κοντά στους Αγίους Θεοδώρους, όπου πιθανότατα το άφησαν οι δράστες για να μετεπεβιβαστούν σε άλλο όχημα διαφυγής που είχαν αφήσει εκεί

Ληστές «χτύπησαν» εργοστάσιο στο Σουσάκι των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας
Δακτυλικά αποτυπώματα ή ίχνη γενετικού υλικού αναζητούν οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας στο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι ληστές που «χτύπησαν» ένα εργοστάσιο στο Σουσάκι των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, με την ελπίδα ότι θα τους οδηγήσουν στα στοιχεία ταυτότητάς τους.

Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν το αυτοκίνητο εγκαταλελειμμένο κοντά στους Αγίους Θεοδώρους, όπου πιθανότατα το άφησαν οι δράστες για να μετεπεβιβαστούν σε άλλο όχημα διαφυγής που είχαν αφήσει εκεί. Το όχημα ανήκει στον 41χρονο φύλακα του εργοστασίου, τον οποίο είχαν ακινητοποιήσει με την απειλή όπλου οι κακοποιοί τα ξημερώματα της Κυριακής για να ερευνήσουν τους χώρους ανενόχλητοι.

Οι ληστές είχαν παραβιάσει το χρηματοκιβώτιο του εργοστασίου και είχαν αρπάξει από το εσωτερικό του μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας Κορίνθου που ανέλαβαν την προανάκριση στρέφονται σε ανθρώπους οι οποίοι είχαν πρόσβαση στους χώρους της επιχείρησης και γνώριζαν ότι υπήρχαν χρήματα εκεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης