Οι κάμερες αποκάλυψαν τον παρ' ολίγον δολοφόνο στην Πάτρα

Οι κάμερες αποκάλυψαν τον παρ' ολίγον δολοφόνο στην Πάτρα

Ο 37χρονος Αλβανός είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από το σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο είχε εκτίσει ποινή για διάφορα αδικήματα

Οι κάμερες αποκάλυψαν τον παρ' ολίγον δολοφόνο στην Πάτρα
Πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί από το σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο είχε εκτίσει ποινή για διάφορα αδικήματα ο 37χρονος Αλβανός που τραυμάτισε βαρύτατα έναν 31χρονο έξω από κέντρο διασκέδασης στην Πάτρα, το περασμένο Σάββατο! Η ταυτότητά του αποκαλύφθηκε από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούσαν τον βίαιο ξυλοδαρμό του άτυχου άνδρα, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου,  αξιοποίησαν το οπτικό υλικό και ταυτοποίησαν τον 37χρονο δράστη. Σε βάρος του Αλβανού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή και συνελήφθη στην περιοχή της λαϊκής αγοράς, όπου εντοπίστηκε.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και τον παρέπεμψε να απολογηθεί. Το αιματηρό περιστατικό ήταν το αποτέλεσμα αντιδικίας για ασήμαντους λόγους, μεταξύ του δράστη και του θύματος που συνεχίστηκε έξω από το κατάστημα. Εκεί, ο Αλβανός χτύπησε με γροθιές τον άτυχο 31χρονο που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος με χαμένες τις αισθήσεις του.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης