Κάθειρξη 20 ετών στον άνδρα που παρίστανε ότι ψάχνει τη φίλη του ενώ την είχε σκοτώσει

Κάθειρξη 20 ετών στον άνδρα που παρίστανε ότι ψάχνει τη φίλη του ενώ την είχε σκοτώσει

Επί έξι μήνες, ο 35χρονος σύντροφος της Μαρίνας Κουκουλιάτα έπαιζε θέατρο στους γονείς του θύματος και τις αρχές - Δείτε τι είχε δηλώσει στο protothema.gr ο ξάδερφος και η μητέρα της άτυχης κοπέλας

Κάθειρξη 20 ετών στον άνδρα που παρίστανε ότι ψάχνει τη φίλη του ενώ την είχε σκοτώσει
Σε 20 χρόνια φυλάκιση καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή τον 35χρονο σύντροφο της Μαρίνας Κουκουλιάτα, κρίνοντάς τον ένοχο για τη δολοφονία της στην Κατερίνη, πριν από δύο περίπου χρόνια.

Το δικαστήριο επέβαλε την προαναφερόμενη ποινή κρίνοντας τον κατηγορούμενο ένοχο για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχικής ορμής, οπλοχρησία και κλοπή.

Η άγρια δολοφονία της 30χρονης κοπέλας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Ιούνιο του 2014, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης του φριχτού εγκλήματος δεν ήταν  άλλος από τον φίλο της, ο οποίος όλο το διάστημα της υποτιθέμενης εξαφάνισής της έπαιζε θέατρο και παρίστανε ότι την... έψαχνε μαζί με τους δικούς της.
Κλείσιμο




 Η υπόθεση έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο τούνελ», όπου ο 33χρονος τότε Νίκος Αβραμίδης  ισχυριζόταν ότι δεν γνώριζε για την εξαφάνισή της και δήθεν την αναζητούσε και ο ίδιος. 

Επί έξι μήνες, ο ψυχρός δολοφόνος ισχυριζόταν ότι αγωνιούσε για την εξαφάνιση της κοπέλας του. Παρηγορούσε τη μητέρα της κοπέλας και της έλεγε ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί. Επί έξι μήνες, το σώμα της νεαρής κοπέλας ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτα από το δράστη και κρυμμένο στο «ερωτικό» τους κρησφύγετο. 


Το ιστορικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης


Τα ίχνη της Μαρίνας Κουκουλιάτα χάθηκαν το βράδυ της 24ης Ιουνίου. Λίγες ημέρες αργότερα ένα συγγενικό της πρόσωπο δήλωσε την εξαφάνισή της στην Ασφάλεια και για τους επόμενους έξι μήνες η οικογένεια της αδικοχαμένης 30χρονης ζούσε έναν εφιάλτη, προσπαθώντας να μάθουν τι συνέβη στο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Τελικά, μετά από πολύμηνη έρευνα, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου βοήθησε τους αστυνομικούς να εξιχνιάσουν το έγκλημα. Ο δράστης ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει την άτυχη 30χρονη όταν του ζήτησε να διακόψουν και υπέδειξε το σημείο που είχε κρύψει το πτώμα της. Η περιγραφή του εγκλήματος, όπως την έδωσε ο ίδιος στις αρχές, είναι ανατριχιαστική: «Η Μαρίνα όπως ήμασταν ξαπλωμένοι έβγαλε από την τσάντα της ένα μαχαίρι-σουγιά και προσπάθησε να με μαχαιρώσει. Της άρπαξα το μαχαίρι από το χέρι και έπεσα πάνω της και της το κάρφωσα στην καρδιά. Κατάλαβα ότι άρχισε να «χάνεται». Έβγαλα το μαχαίρι και της το κάρφωσα άλλη μια φορά. Μετά έντυσα το νεκρό της σώμα, αφήνοντάς την εκεί. Το μαχαίρι το πέταξα σε σκουπιδότοπο, ενώ την τσάντα της στα σκουπίδια» είπε μεταξύ άλλων στην ομολογία του ο 33χρονος δράστης. 

Η μαρτυρία της μητέρας του θύματος στην εκπομπή «Φως στο τούνελ»




 Ο ξάδερφος της 30χρονης Μαρίνας, Τάσος Μεστροπιάν, μιλώντας στο protothema.gr είχε αποκαλύψει το 2014 την υποκριτική και «ανατριχιαστική» συμπεριφορά του δράστη, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, επισκεπτόταν πολύ συχνά την οικογένεια και βοηθούσε με απαράμιλλο ζήλο στις έρευνες για τον εντοπισμό της αγαπημένης του.

«Η Μαρίνα ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι, φιλήσυχο και πράο. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό δήλωνε σε όλους μας ότι ήταν πάρα πολύ ευτυχισμένη, αποκαλύπτοντας ότι έχει βρει τον άντρα για να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια», είχε δηλώσει τότε ο Τάσος Μεστροπιάν. 

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, ο δολοφόνος της Μαρίνας φιλοξενούνταν για αρκετό καιρό σε μοναστήρι, προκειμένου να αποτοξινωθεί. «Όταν βγήκε από το μοναστήρι και γνώρισε τη Μαρίνα η ζωή του άλλαξε. Ξαφνικά, όμως, η Μαρίνα εξαφανίστηκε. Όλοι είχαμε χάσει τα ίχνη τους. Κανείς δεν ήξερε που βρίσκεται ο άνθρωπός μας», επισήμανε ο ξάδερφος της 30χρονης. 

Η οργή της μητέρας της 30χρονης: Θα σκοτώσω το δολοφόνο με τα ίδια μου τα χέρια

Επί έξι μήνες, ο δράστης της δολοφονίας της 30χρονης Μαρίνας ισχυριζόταν ότι αγωνιούσε για την εξαφάνιση της κοπέλας του. Παρηγορούσε τη μητέρα της κοπέλας και της έλεγε ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί... 

Όταν έγινε πλέον γνωστό ότι εκείνος ήταν ο δολοφόνος της, η μητέρα της δήλωσε συντετριμμένη στο protothema.gr: «Έβαλα στο σπίτι μου το δολοφόνο του παιδιού μου. Ερχόταν με την κόρη μου, γιατί έκαναν παρέα. Και αυτός δολοφόνησε το παιδί μου, για να της κλέψει 1.000 ευρώ. Αφαίρεσε τη ζωή της, αφού τη βασάνισε και στη συνέχεια ερχόταν εδώ και με παρηγορούσε. Εύχομαι να το βρει πρώτα από το Θεό και μετά από τη Δικαιοσύνη».  

Όπως κατήγγειλε η μητέρα της άτυχης Μαρίνας, «το κίνητρο της δολοφονίας ήταν τα λεφτά». 

«Η κόρη μου είχε πάνω της χίλια ευρώ. Τα είχε πάρει από μένα. Ας έπαιρνε τα λεφτά και ας την άφηνε ήσυχη. Εκείνος όμως την μαχαίρωσε δυο φορές στην καρδιά. Δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασε το παιδί μου στα χέρια του δολοφόνου, πριν πεθάνει. Λέει ότι την αγαπούσε. Δεν τον πιστεύω. Εάν είχε αισθήματα για το παιδί μου, δεν θα του έκανε κακό. Τώρα τι θέλει; Να βγει έξω; Αν την αγαπάει, να πάει να την βρει» είχε δηλώσει τότε η άτυχη γυναίκα.
«Ας τον δολοφονήσουν μέσα στη φυλακή για το κακό που μου έκανε. Αλλιώς να μην βγει έξω. Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια. Αυτός στο χώμα και εγώ στη φυλακή. Κλαίω κάθε μέρα πάνω στον τάφο της. Δεν έχω κανέναν να με παρηγορήσει. Ο άντρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας. Σήμερα το μυαλό μου είναι μόνο στην κόρη μου. Θέλω ο δολοφόνος του παιδιού μου να αφήσει την ψυχή του μέσα στη φυλακή».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης