Ο πατέρας είχε 20 κιλά χασίς και ο γιος μικροποσότητα

Ο πατέρας είχε 20 κιλά χασίς και ο γιος μικροποσότητα

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του έστησαν ενέδρα

Ο πατέρας είχε 20 κιλά χασίς και ο γιος μικροποσότητα
Παρέλαβε από συμπατριώτες του σε αφύλακτο σημείο της μεθορίου ένα σάκο γεμάτο με 19 συσκευασίες χασίς και τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του σε περιοχή της Καστοριάς, όπου τον περίμενε ο γιος του. Όμως, ο 48χρονος Αλβανός έφτασε στο σπίτι με... χειροπέδες!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν δεχθεί πληροφορίες για την επικείμενη παραλαβή του φορτίου και είχαν στήσει ενέδρες στην περιοχή της Διποταμίας σε συνεργασία με άνδρες της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος. Μόλις είδαν το φορτηγάκι που οδηγούσε ο 48χρονος, το εγκλώβισαν και τον υποχρέωσαν να σταματήσει για να το ελέγξουν. Μέσα, βρέθηκε ο ταξιδιωτικός σάκος με τα 19 δέματα που περιείχαν συνολικά 19 κιλά και 300 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και κατασχέθηκαν.

Ο 48χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. Μαζί του προσήχθη και ο 22χρονος γιος του στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ένας κάλυκας όπλου, με αποτέλεσμα να του ασκηθεί δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης