Έλληνες οι ληστές του μετανάστη στο Ναύπλιο

Έλληνες οι ληστές του μετανάστη στο Ναύπλιο

Οι κακοποιοί ακινητοποίησαν το θύμα τους και τον χτύπησαν τόσο άγρια, ώστε χρειάστηκε να διακομιστεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο

Έλληνες οι ληστές του μετανάστη στο Ναύπλιο
Κάτι λιγότερο από δυο εβδομάδες κράτησε η έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Ναυπλίου για τη ληστεία σε βάρος ενός 28χρονου μετανάστη από το Μπανγκλαντές στην τοπική κοινότητα Μάνεση του Δήμου Ναυπλιέων, αλλά τελικά οι δυο νεαροί Έλληνες δράστες ταυτοποιήθηκαν.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους κακοποιούς ηλικίας 19 και 20 χρόνων και, κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στα σπίτια τους, ανακάλυψαν ένα από τα κινητά που είχαν κλέψει από το νεαρό αλλοδαπό το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ωστόσο, δεν τους συνέλαβαν μια και είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βάρος τους και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. 

Η ληστεία είχε γίνει το απόγευμα της Τρίτης 3 Μαΐου, όταν ο 28χρονος από το Μπανγκλαντές περπατούσε ανυποψίαστος σε ένα δρόμο του χωριού. Ξαφνικά, δέχθηκε την επίθεση των κακοποιών οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να τον χτυπούν με τα χέρια τους τόσο άγρια, ώστε χρειάστηκε να διακομιστεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο.  Οι δράστες άρπαξαν από τις τσέπες τους το πορτοφόλι του με όσα χρήματα είχε, δύο κινητά και το διαβατήριό του και τράπηκαν σε φυγή. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης