Οι... κότες φύλαγαν τα χασισόδεντρα στην Αμαλιάδα!

Οι... κότες φύλαγαν τα χασισόδεντρα στην Αμαλιάδα!

Πάνω στο... κοτέτσι τους είχαν τοποθετήσει δυο φίλοι από την Αμαλιάδα το φυτώριο με τα 21 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν

Οι... κότες φύλαγαν τα χασισόδεντρα στην Αμαλιάδα!
Πάνω στο... κοτέτσι τους είχαν τοποθετήσει δυο φίλοι από την Αμαλιάδα το φυτώριο με τα 21 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν και το είχαν περιφράξει με πλαστικό δίχτυ... παραλλαγής για να μη φαίνεται από μακριά! Όσο για την παραγωγή τους, την έκρυβαν μέσα σε ένα... στην αποθήκη του κτήματός τους!

Ξεκινώντας την έρευνα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έφτασαν πρώτα στο σπίτι του 62χρονου όπου κατοικεί και ο 54χρονος και βρήκαν τέσσερις συσκευασίες με 30 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Όπως αποδείχθηκε, τα αδέλφια δραστηριοποιούνταν και στο λαθρεμπόριο, αφού είχαν στο σπίτι 565 γραμμάρια καπνού και 944 πακέτων τσιγάρων χωρίς τις ταινίες φορολόγησης.

Στη συνέχεια, έγινε έρευνα στο αγρόκτημα του 62χρονου στην περιοχή Λεύκα όπου βρέθηκαν πρώτα το φυτώριο με τα χασισόδεντρα και μετά το βαρέλι στο οποίο ήταν κρυμμένα 275 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι δυο δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης