Μεσολόγγι: Πλήθος όπλα σε... βαρέλι θαμμένο στο έδαφος!

Μεσολόγγι: Πλήθος όπλα σε... βαρέλι θαμμένο στο έδαφος!

Το παράνομο οπλοστάσιο περιλάμβανε ένα τουφέκι, ένα πιστόλι, ένα πιστόλι replica, ένα αεροβόλο, ένα δίκαννο, μια συσκευή taser, ένα σπρέι πιπεριού, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και μια βαλλίστρα

Μεσολόγγι: Πλήθος όπλα σε... βαρέλι θαμμένο στο έδαφος!
Πρωτότυπη κρυψώνα για το αρκετά μεγάλο παράνομο οπλοστάσιο που είχε στην κατοχή του, είχε βρει ένας 46χρονος που συνελήφθη στο Νεοχώρι Μεσολογγίου. Όλα τα όπλα βρέθηκαν μέσα σε ένα πλαστικό βαρέλι που ήταν... θαμμένο στο έδαφος της αυλής του σπιτιού του!

Αξιοποιώντας πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. ερεύνησαν εξονυχιστικά την αυλή, ώσπου βρήκαν  το θαμμένο βαρέλι και έβγαλαν από μέσα ένα πολεμικό τυφέκιο με τρεις γεμιστήρες, ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του, ένα πιστόλι replica, ένα αεροβόλο πιστόλι replica με δυο γεμιστήρες, ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο με πριονισμένη κάννη, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser σε σχήμα κινητού (!) με το καλώδιο φόρτισής της, ένα σπρέι πιπεριού, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, 95 κυνηγετικά φυσίγγια, έναν αορτήρα και μια θήκη όπλου και μια βαλλίστρα!

Στο σπίτι του δράστη κατασχέθηκε και μια σακούλα με λαθραίο καπνό βάρους 177,9 γραμμαρίων κι έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Μεσολογγίου πρόσθεσε την κατηγορία της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα σε αυτή της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών.

Το αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού διερευνά αν ο 46χρονος εμπλέκεται σε άλλες παρανομίες, ενώ τα πυροβόλα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση. 

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης