Σάλος για τον οδηγό του ΟΑΣΑ που κατέβασε τυφλή επιβάτη γιατί είχε το σκύλο-οδηγό της

Σάλος για τον οδηγό του ΟΑΣΑ που κατέβασε τυφλή επιβάτη γιατί είχε το σκύλο-οδηγό της

Κάλεσε, μάλιστα, και την αστυνομία όταν αυτή αρνήθηκε καθώς το αίτημά του ήταν παράνομο - Πώς περιγράφει το περιστατικό το θύμα της απίστευτης συμπεριφοράς

Σάλος για τον οδηγό του ΟΑΣΑ που κατέβασε τυφλή επιβάτη γιατί είχε το σκύλο-οδηγό της
Σάλος έχει προκληθεί από τη συμπεριφορά οδηγού λεωφορείου του ΟΑΣΑ ο οποίος την περασμένη Δευτέρα ζήτησε από τυφλή επιβάτη να κατέβει από το όχημα επειδή, όπως της είπε, δεν επιτρέπονται οι σκύλοι.

«Στη συνέχεια μου είπε ότι θα πρέπει να φορά φίμωτρο. Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει» δηλώνει το θύμα της απίστευτης συμπεριφοράς του οδηγού Ιωάννα-Μαρία Γκέρτσου.

Το ακόμα πιο απιστευτο ήταν ότι ο οδηγός του λεωφορείου όταν η κυρία Γκέρτσου, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της σχολής σκύλων-οδηγών τυφλών "Λάρα", κάλεσε μέχρι και την αστυνομία.

Κλείσιμο
«Βρέθηκα ξαφνικά, υπαίτια λες και διέπραξα κανένα έγκλημα σε 4-5 αστυνομικούς που μπλόκαραν το λεωφορείο στη σταση» περιέγραψε τα όσα της συνέβησαν η κυρία Γκέρτσου σε ανάρτησή της στο Facebook.

Όπως καταγγέλλει η ίδια στην ανάρτησή της αφού πήγε στο αστυνομικό τμήμα αποφασισμένη να προχωρήσει στην υποβολή μηνύσεων «άρχισα να δέχομαι τηλεφωνήματα από συνδικαλιστές που προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα λέγοντας ότι ο οδηγός έχει παιδιά».

Στη συνέχεια, όπως γράφει, «αρχισε το τροπάρι η αξιωματικός υπηρεσίας πως ο οδηγός δεν άσκησε ρατσιστική επίθεση διοτι αναφέρθηκε στη Μέη κι οχι σε εμενα, λες κι εγω τον σκυλο - οδηγό τον εχω για πλάκα. Μετά, προσπαθούσε να μου επιχειρηματολογήσει, πως και η ίδια δέχεται ρατσισμό, λόγω επαγγέλματος. Της εξήγησα λοιπον πως το επάγγελμα της, ειναι επιλογή της. Η αναπηρία δεν ειναι επιλογή κανενός».

«Μετά, ανέλαβε ο διοικητής ο οποιος μου είπε πως ο οδηγός, εμφάνισε μεταμέλεια και πρεπει να δινουμε βάση στο ανθρώπινο μέρος κλπ κλπ. Του απαντησα λοιπόν πως ο ανθρωπισμός θέλει @@@ κι οχι οταν φτάνουμε στην αστυνομία (που είχε ο ιδιος καλεσει) κι αποδυκνειται πως ο οδηγός εχει άδικο να μου το παίζει ανθρωπιστής» συνέχισε την εξιστόρηση της υπόθεσης η κυρία Γκέρτσου.

Όσο για τον οδηγό σε πρώτη φάση του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) ΑΕ να δηλώνει στο Έθνος ότι ο οδηγός θα παραπεμφθεί προκειμένου να κριθεί από το πειθαρχικό συμβούλιο βάσει του κανονισμού της εταιρείας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης