Κρήτη: Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο αστυνομικός που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο

Κρήτη: Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο αστυνομικός που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο

Η κατάστασή του ωστόσο χαρακτηρίζεται ακόμα «σοβαρή» - Μέσα στις επόμενες ώρες οι γιατροί θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την καταστολή, ώστε να δουν τις αντιδράσεις του οργανισμού του

 Κρήτη: Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο αστυνομικός που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο
Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΚΑΤ των Αθηνών ο 32χρονος αστυνομικός Γ. Σ., ο οποίος έχασε το χέρι του μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που είχε την περασμένη Κυριακή στη Λεωφόρο Κνωσού.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατά την πολύωρη και λεπτή χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε ο 32χρονος, η συγκόλληση του άκρου του, που ακρωτηριάστηκε σχεδόν ολόκληρο επί τόπου στο σημείο του ατυχήματος από τα σιδερένια κιγκλιδώματα, δεν στάθηκε δυνατή.

Στο μεταξύ όμως η νύχτα για τον 32χρονο ήταν δύσκολη, καθώς παρουσίασε επιπλοκές όσον αφορά στη λειτουργία ζωτικών οργάνων του οργανισμού του, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να τις αντιμετωπίσουν.

Τελικά όλες οι επιπλοκές ξεπεράστηκαν με τον 32χρονο να δίνει τη δική του μάχη, προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις του, χωρίς όμως να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή του.

Κλείσιμο
Μάλιστα μέσα στις επόμενες ώρες οι γιατροί θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την καταστολή, ώστε να δουν τις αντιδράσεις του οργανισμού του.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του 32χρονου βρίσκονται η οικογένεια του, συνάδελφοι του, αλλά και ειδικός ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να τον στηρίξουν, καθώς ο ίδιος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας του ακρωτηριασμού του χεριού του.

Συνάδελφοι του αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν πολύ δυνατό οργανισμό, αρκετά γυμνασμένο και χάρη στην καλή φυσική του κατάσταση, είναι σίγουροι ότι θα βγει νικητής σε αυτήν την περιπέτεια, που του επιφύλαξε η μοίρα.

Πηγή: www.cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης