Ιωάννινα: Τους έπιασαν στο ξενοδοχείο με ηρωίνη και μαχαίρι

Ιωάννινα: Τους έπιασαν στο ξενοδοχείο με ηρωίνη και μαχαίρι

Ένας 55χρονος Έλληνας και ένας 32χρονος Αλβανός ετοιμάζονταν να «σπρώξουν» ποσότητα ναρκωτικών στην πόλη της Ηπείρου

Ιωάννινα: Τους έπιασαν στο ξενοδοχείο με ηρωίνη και μαχαίρι
Μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου των Ιωαννίνων όπου διέμεναν προσωρινά, συνελήφθησαν με επιχείρηση των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 55χρονος Έλληνας και ένας 32χρονος Αλβανός που ετοιμάζονταν να «σπρώξουν» ποσότητα ηρωίνης στους τοξικομανείς της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στο δωμάτιο, βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 20,7 γραμμαρίων και άλλη με 0,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκε και ένας σουγιάς με υπολείμματα ηρωίνης. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

*** Έξω από το σπίτι του στη Λάρισα συνελήφθη ένας 29χρονος που είχε πάνω του ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι με λεπίδα μήκους 5,5 εκατοστών, 15 ευρώ και δύο κινητά, αλλά στο σπίτι του οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν εννέα συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 11,7 γραμμαρίων, 19 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και άλλα 120 ευρώ. Ο νεαρός Έλληνας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης