Δεν ζήτησα 2.000 ευρώ από την αστυνομικό στην Κύπρο, λέει ο Νίκος Χορταρέας

Δεν ζήτησα 2.000 ευρώ από την αστυνομικό στην Κύπρο, λέει ο Νίκος Χορταρέας

O γνωστός αστρολόγος διαψεύδει ότι συνελήφθη και σημειώνει: «Πήγα με το αυτοκίνητό μου στο αστυνομικό τμήμα»

Δεν ζήτησα 2.000 ευρώ από την αστυνομικό στην Κύπρο, λέει ο Νίκος Χορταρέας
Τη δική του εκδοχή για τη σύλληψή του στην Κύπρο δίνει ο γνωστός αστρολόγος Νίκος Χορταρέας μιλώντας στο www.protothema.gr.

Ο αστρολόγος εξηγεί ότι εδώ και δύο ημέρες εργάζεται ως υπεύθυνος καταστήματος στην καφετέρια «Magic» στην Λεμεσό της Κύπρου. Στο συγκεκριμένο καφέ, ο Νίκος Χορταρέας
λέει τον καφέ και το μέλλον διαβάζοντας τις κάρτες ταρό.

«Ήρθαν τρεις αστυνομικοί. Η μία απ'αυτές με ρώτησε αν μπορώ να της πω κάποια πράγματα για το μέλλον και της ζήτησα 50 ευρώ» λέει ο αστρολόγος στο protothema.gr.

«Η αστυνομικός» σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος ο Νίκος Χορταρέας «μου είπε: Δεν επιτρέπονται αυτά τα πράγματα που κάνετε εδώ στην Κύπρο». Ωστόσο, ο αστρολόγος υποστηρίζει ότι ουδέποτε συνελήφθη.

Κλείσιμο
«Πήγα με το αυτοκίνητό μου στο αστυνομικό τμήμα» επισημαίνει μάλιστα αλλά δεν σχολιάζει τις πληροφορίες ότι κατηγορείται για «μαγγανία».
Τι λέει η κυπριακή αστυνομία
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την κυπριακή αστυνομία, σήμερα στη Λεμεσό συνελήφθη ο Έλληνας μελλοντολόγος – μέντιουμ Νίκος Χορταρέας για υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. Αφού ανακρίθηκε και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες ο Νίκος Χορταρέας αφέθηκε ελεύθερος για να κληθεί σε μεταγενέστερο χρόνο στο Δικαστήριο.

Ο αστρολόγος φέρεται να ψάρευε πελάτες από τηλεοπτικές εκπομπές που έκανε στην Κύπρο αλλά και στην καφετέρια «Magic» της Λεμεσού. Η πρώτη επίσκεψη είχε κόστος 50 ευρώ και στη συνέχεια ζητούσε μεγάλα ποσά για να αποκαλύψει δήθεν σε γυναίκες τις εξωσυζυγικές σχέσεις των ανδρών τους αλλά και τα ονόματα γυναικών που δήθεν τους πολιορκούσαν.

Η δράση του 60χρονου Νίκου Χορταρέα βρισκόταν στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας και σήμερα τον επισκέφθηκε γυναίκα αστυνομικός που εμφανίστηκε σαν πελάτισσα. Της ανέφερε πως ο σύζυγος της έχει εξωσυζυγική σχέση, αλλά για να την βοηθήσει ζήτησε 2.000 ευρώ, ώστε να ετοιμάσει σχετικά βότανα και... μαντζούνια και να «εκδιώξει» την ερωμένη (η γυναίκα δεν ήταν καν παντρεμένη). Την στιγμή που ο Νίκος Χορταρέας ζητούσε τα χρήματα, εισήλθαν στο δωμάτιο αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Δείτε τον Νίκο Χορταρέα επί τω έργω...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης