Τσιγγάνοι συνελήφθησαν για κλοπές σε Άρτα και Βόλο

Τσιγγάνοι συνελήφθησαν για κλοπές σε Άρτα και Βόλο

Βρήκε ανασφάλιστη την πόρτα του σπιτιού και τρύπωσε μέσα μαζί με έναν συνεργό του 

Τσιγγάνοι συνελήφθησαν για κλοπές σε Άρτα και Βόλο
Άμεσα αναγνωρίστηκε ένας από τους δράστες της εισβολής στο σπίτι μιας 81χρονης γυναίκας στην περιοχή Αμφιθέα της Άρτας, ωστόσο δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Άρτας.

Πρόκειται για έναν 37χρονο τσιγγάνο ο οποίος βρήκε ανασφάλιστη την πόρτα του σπιτιού και τρύπωσε μέσα μαζί με έναν συνεργό του που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη και η προανάκριση συνεχίζεται από το αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας. Η Ηλικιωμένη δεν αντιλήφθηκε τους δράστες, παρά μόνο τη στιγμή που διέφευγαν έχοντας αρπάξει όλες τις οικονομίες της.

*** Η Ασφάλεια Βόλου εξιχνίασε μια διάρρηξη που είχε γίνει το 2015 σε ένα σπίτι της πόλης, χάρη στα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησε πίσω του ο δράστης ο οποίος είχε παραβιάσει τη μπαλκονόπορτα της μονοκατοικίας και είχε αρπάξει μετρητά ύψους 3.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3.500 ευρώ. Σε βάρος του 20χρονου τσιγγάνου, που είναι σεσημασμένος διαρρήκτης, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης