Σε κλοιό χιλιάδων από ΠΑΜΕ και αριστερές οργανώσεις η Βουλή για το ασφαλιστικό

Σε κλοιό χιλιάδων από ΠΑΜΕ και αριστερές οργανώσεις η Βουλή για το ασφαλιστικό

Έφτασαν μέχρι το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη - Η πρώτη κινητοποίηση στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Σε κλοιό χιλιάδων από ΠΑΜΕ και αριστερές οργανώσεις η Βουλή για το ασφαλιστικό
Σε κλοιό χιλίαδων διαδηλωτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και των αριστερών οργανώσεων κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου Κατρούγκαλου βρέθηκε η Βουλή την Παρασκευή

Αυτή ήταν η πρώτη κινητοποίηση στο πλαίσιο των διήμερων απεργιών που ανακοίνωσαν την Πέμπτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ως πρώτη αντίδραση στην απόφαση της κυβέρνησης να φέρει άρον-άρον μέσα στο Σαββατοκύριακο το ασφαλιστικό και το φορολογικό ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας.

Οι διαδηλωτές, μάλιστα, έφτασαν μέχρι και το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη υπό τη διακριτική παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων.
Κλείσιμο





Στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για τη σημερινή κινητοποίηση αναφέρεται ότι «κυβέρνηση, τρόικα και τα κόμματα της πλουτοκρατίας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, και ΛΑΟΣ περνούν βαριές αλυσίδες στην εργατική τάξη, στο λαό, για να σώσουν τα κέρδη κα τα προνόμια των μονοπωλίων. Τα αρπάζουν όλα και καταδικάζουν το λαό σε μακροχρόνια φτώχεια και εξαθλίωση. Μετατρέπουν το μισθό σε χαρτζιλίκι, τις συντάξεις σε επίδομα φτωχοκομείου. Γαβγίζουν με την απειλή της χρεοκοπίας γιατί φοβούνται τη δύναμή μας».











Στη διαδήλωση της Παρασκευής συμμετείχαν και μέλη αριστερών οργανώσεων που αντιδρούν στις σαρωτικές αλλαγές που φέρνει η κυβέρνηση στις ζωές εκατομμυρίων πολιτών.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης