Βόλος: Μπήκε με το δίκανο στο μπαρ και άρχισε να απειλεί!

Βόλος: Μπήκε με το δίκανο στο μπαρ και άρχισε να απειλεί!

Ο δράστης διασκέδαζε νωρίτερα στο μπαρ του, αλλά κάτω από την επήρεια του οινοπνεύματος είχε αρχίσει να παρεκτρέπεται

Βόλος: Μπήκε με το δίκανο στο μπαρ και άρχισε να απειλεί!
Τον πανικό σκόρπισε στους θαμώνες ενός μπαρ στο Βόλο ένας μεθυσμένος 52χρονος, ο οποίος εισέβαλε κραδαίνοντας απειλητικά  ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο και άρχισε να απειλεί ότι θα πυροβολήσει τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και όποιον τολμούσε να προβάλλει αντίσταση!

Ο δράστης διασκέδαζε νωρίτερα στο μπαρ του, αλλά κάτω από την επήρεια του οινοπνεύματος είχε αρχίσει να παρεκτρέπεται και να γίνεται εριστικός. Έτσι, ο ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να τον διώξει και τον έβγαλε ο ίδιος έξω από το κατάστημα. Όμως, ο 52χρονος το κράτησε... μανιάτικο και επέστρεψε στο μαγαζί κρατώντας το όπλο το οποίο είχε πάρει από το αυτοκίνητό του!

Ευτυχώς, οι θαμώνες του καταστήματος αντέδρασαν ψύχραιμα και αποτελεσματικά και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του πάρουν το δίκαννο, το οποίο κατασχέθηκε μαζί με δύο φυσίγγια από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα. Ο 52χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για απειλή, εξύβριση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης