Σπάρτη: Τους έπιασαν με ηρωίνη, σφαίρες και σπαθιά

Σπάρτη: Τους έπιασαν με ηρωίνη, σφαίρες και σπαθιά

Στο αυτοκίνητο που επέβαιναν ο 39χρονος και ο 46χρονος συνεργός του, βρέθηκαν συσκευασίες με ηρωίνη

Σπάρτη: Τους έπιασαν με ηρωίνη, σφαίρες και σπαθιά
Οπλισμένοι βγήκαν να πουλήσουν σε τοξικομανείς στην περιοχή της Μονεμβασιάς την ηρωίνη που είχαν στην κατοχή τους δυο Έλληνες, οι οποίοι εντοπίστηκαν από τους άνδρες της Ασφάλειας Σπάρτης στο 65ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τάραψας- Μονεμβάσιας και  συνελήφθησαν.

Στο αυτοκίνητο που επέβαιναν ο 39χρονος και ο 46χρονος συνεργός του, βρέθηκαν συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 20,4 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν. Κατά την έρευνα που έγινε αμέσως μετά στα σπίτια τους, σε αυτό του 46χρονου βρέθηκαν 23 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, μια θήκη περιστρόφου δύο μαχαίρια και ένα σπαθί! Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στον 46χρονο ασκήθηκε δίωξη και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

*** Στον ίδιο εισαγγελέα παραπέμφθηκε και ένας 34χρονος Έλληνας, στο σπίτι του οποίου στη Σπάρτη έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν και βρήκαν συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 34,1 γραμμάρια ηρωίνης. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης