Κρήτη: Νέο θανατηφόρο τροχαίο με τρεις νεκρούς

Κρήτη: Νέο θανατηφόρο τροχαίο με τρεις νεκρούς

Στο σημείο άμεσα μετέβησαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο πυροσβεστικά οχήματα με 7 άνδρες

Κρήτη: Νέο θανατηφόρο τροχαίο με τρεις νεκρούς
Νέα τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης με τρεις νεκρούς, δύο γυναίκες και έναν νεαρό άνδρα.

Το νέο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί  στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών, σε ένα σημείο – καρμανιόλα, κοντά στον κόμβο των Δαφνών και σε μικρή απόσταση από το  εργοστάσιο Γιαννούλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με ιδιαίτερη σφοδρότητα, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να μετατραπούν σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές και στο σημείο της νέας τραγωδίας έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου με 7 πυροσβέστες και δύο οχήματα, άνδρες της Τροχαίας αλλά και τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Οι πυροσβέστες ξεκίνησαν μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, ωστόσο παρά τις προσπάθειες όλων, ανασύρθηκαν νεκρές πρώτα οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο ένα όχημα και κατόπιν ο νεαρός οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Πρόκειται για μια γυναίκα περίπου 40 χρόνων, πιθανότητα και η οδηγός του ενός αυτοκινήτου και για μια ηλικιωμένη 80 περίπου ετών, ενώ ο νεαρός είναι ηλικίας κάτω των 35 ετών. 

Πηγή: www.cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης