Μη χάσετε το Θέμα με 7 μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε το Θέμα με 7 μοναδικές προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

Μη χάσετε το Θέμα με 7 μοναδικές προσφορές

1. Την εφημερίδα

2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 6 ευρώ, για αγορές προιόντων συνολικής αξίας 25 ευρώ  από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour (ισχύει από τη Δευτέρα 09/05/2016 έως και το Σάββατο  14/05/2016).

** Η δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.

Κλείσιμο

H δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές εξαργυρώνεται άμεσα στο ταμείο, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 09/05 έως και το Σάββατο 14/05/2016.








3. Τον πρώτο από τους δύο τόμους των συλλεκτικών λευκωμάτων «ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ» με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και αναλυτικές πληροφορίες των εκθεμάτων στα ελληνικά και αγγλικά

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο

ένα από τα καλύτερα μουσεία του κόσμου

είναι στο ΘΕΜΑ!

 

«ΑΚΡΟΠΟΛΗ – ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ»

 

 

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το ΘΕΜΑ σας προσφέρει δύο νέους πολυτελείς συλλεκτικούς τόμους δίγλωσσων λευκωμάτων, που δεν πρέπει να λείψουν από κανένα σπίτι.

Ένα από τα καλύτερα μουσεία του κόσμου, το «δικό μας» μουσείο, το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, εκτάκτως αυτό το Σάββατο γίνεται «κτήμα» όλων μας, μέσα από δύο πολυτελείς εκδόσεις φωτογραφικών λευκωμάτων.

Το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, που έχει ήδη τιμηθεί με πέντε βραβεία, θεωρείται επίτευγμα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, αφού αναδεικνύει τα μοναδικά αριστουργήματα της αρχαίας γλυπτικής, που αποτελούν τεκμήρια του αρχαίου πολιτισμού της Ελλάδας.

Στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, με εξαιρετικές καινοτομίες μουσειακής παρουσίασης, προβάλλονται τα αξεπέραστης τέχνης εκθέματα από τον γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα, που είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένος με το αρχιτεκτόνημα. Ακόμα παρουσιάζονται ολόγλυφα αγάλματα από τους τοπικούς μύθους της Αττικής, τα οποία σχετίζονται με τη θεά Αθηνά, καθώς και τις μετόπες με τις ανάγλυφες παραστάσεις από τους μυθικούς αγώνες, ενώ από τη ζωοφόρο έχουμε την ανάγλυφη απεικόνιση ενός γεγονότος από τη ζωή της πόλης, τη γνωστή πομπή κατά την εορτή των Μεγάλων Παναθηναίων, προ τιμήν της θεάς Αθηνάς. Παρόλη την διασπορά των γλυπτών, τα σωζόμενα σήμερα γλυπτά του Παρθενώνα έχουν τοποθετηθεί με τέτοιον αριστοτεχνικό τρόπο, ώστε να δημιουργούν στον επισκέπτη του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης την ενδόμυχη επιθυμία της συνένωσής τους με αυτά που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο και στο Λούβρο, γεγονός που αποτελεί και αίτημα της πλειονότητας των επιστημόνων και του κοινού, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εκτάκτως το Σάββατο λοιπόν μην χάσετε τον πρώτο τόμο των λευκωμάτων, μέσα από τις σελίδες των οποίων, θα απολαύσετε σπάνιο φωτογραφικό υλικό και αναλυτικές πληροφορίες από όλα τα εκθέματα – θησαυρούς του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης στα ελληνικά και τα αγγλικά.

 Μην το χάσετε!





4. Φθηνότερα καύσιμα σε συνεργασία με το πλέον αξιόπιστο δίκτυο πρατηρίων SHELL

ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Φθηνότερα καύσιμα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

από τα πρατήρια SHELL με την κάρτα Smart Club

Το «Θέμα» προσφέρει φθηνότερα καύσιμα για όλους τους Έλληνες σε συνεργασία με το πλέον αξιόπιστο δίκτυο πρατηρίων
Shell.

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

ΟΠΩΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

 

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο, το ΘΕΜΑ  σας προσφέρει ένα ακόμη κουπόνι αξίας 2 ευρώ για αγορά βενζίνης και πετρελαίου κίνησης στα πρατήρια Shell.

Κατανοώντας απολύτως ότι μετά τα είδη πρώτης ανάγκης, ένα μεγάλο μέρος του οικογενειακού προϋπολογισμού πηγαίνει για βενζίνη ή πετρέλαιο κίνησης, θεωρήσαμε  υποχρέωση μας να κάνουμε φθηνότερα τα καύσιμα για τους αναγνώστες μας με πρακτικό, άμεσο και ξεκάθαρο τρόπο.

Έτσι, αυτό το Σάββατο -όπως κάθε εβδομάδα- στην πρώτη σελίδα του ΘΕΜΑτος, στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) θα βρίσκεται ακόμη ένα κουπόνι που θα σας προσφέρει έκπτωση αξίας 2 ευρώ, αν βάλετε  τουλάχιστον 20lt βενζίνης ή πετρελαίου κίνησης. Εσείς θα πρέπει να το κόψετε, να το κρατήσετε στην τσέπη σας και όταν θα πάτε σε ένα από τα εκατοντάδες πρατήρια Shell, που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και συμμετέχουν στην προσφορά, για να βάλετε βενζίνη ή πετρέλαιο στο όχημα σας, να το δώσετε στο ταμείο μαζί με την κάρτα
Smart Club της Shell, ούτως ώστε να σας γίνει αυτόματα η αντίστοιχη έκπτωση των 2 ευρώ. Αν πάλι, δεν έχετε κάρτα Smart Club, μπορείτε άμεσα να την αποκτήσετε τη στιγμή που βάζετε καύσιμα στο αυτοκίνητό σας, ζητώντας τη από το προσωπικό του πρατηρίου.

Επιπλέον, όσοι αναγνώστες κάνουν πολλές διαδρομές μέσα στην ίδια εβδομάδα, έχουν όχημα μεγάλου κυβισμού ή χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους για επαγγελματικούς λόγους και χρειάζονται περισσότερα καύσιμα μπορούν να συγκεντρώνουν δύο κουπόνια  (θα κερδίζουν 2 + 2 = 4 ευρώ) αν γεμίσουν  με 40 λίτρα βενζίνη ή πετρέλαιο κ.ο.κ.

Το κουπόνι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη την εβδομάδα, δηλαδή από την Κυριακή μέχρι και το επόμενο Σάββατο και θα ισχύει πέραν όλων των άλλων  προσφορών που κάνουν τα πρατήρια Shell στους πελάτες τους.

Το κουπόνι δεν ισχύει για συναλλαγές που γίνονται με τη χρήση της κάρτας Coral Pass.

ΟΡΟΙ – ΠΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
SHELL

  1. Το κουπόνι των 2 ευρώ ισχύει πάνω στην τιμή της αντλίας του πρατηρίου για αγορά βενζίνης ή πετρελαίου κίνησης 20lt και άνω.
  2. Η χρονική ισχύς του κουπονιού είναι από την Κυριακή 08.05.2016 έως και το Σάββατο 14.05.2016.
  3. Το κουπόνι ισχύει στα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην προσφορά με την επίδειξη της κάρτας SMART CLUB, η οποία εκδίδεται άμεσα στα πρατήρια.
  4. Το κουπόνι δεν ισχύει για αγορά πετρελαίου θέρμανσης και υγραερίου κίνησης από τα πρατήρια Shell.
  5. H προσφορά δεν ισχύει για πελάτες Coral Pass.
  6. Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

Τα σήµατα Shell χρησιµοποιούνται από την Coral A.E. µε άδεια χρήσης της Shell Brands International AG.

Coral A.E., Ηρώδου Αττικού 12Α, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα, τηλ.: 210 9476555, www.coralenergy.gr










5. Δωρεάν πρόσβαση κάθε βδομάδα στα κανάλια Novasports1 για να απολαύσετε τους μεγαλύτερους αγώνες της Superleague Live και Novalifε, για να βλέπετε τις καλύτερες ταινίες ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ.  

 

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο 7/5/2016

βλέπεις μπάλα και ταινίες

και με την έκδοση των 2 ευρώ

από το laptop, το tablet ή το smartphone σου

με έναν κωδικό.

 

 

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο απολαύστε τα πιο δημοφιλή κανάλια , το Novasports1 και το Novalifε και με την έκδοση των 2 ευρώ.

Το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα την  εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, τη Nova, για χάρη των αναγνωστών του. 

Η συνεργασία δίνει την δυνατότητα στο «ΘΕΜΑ» να παρέχει στους αναγνώστες του το προνόμιο να απολαμβάνουν ολόκληρη την εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα) χωρίς όριο και προϋποθέσεις εντελώς δωρεάν και αγοράζοντας είτε την απλή έκδοση είτε την έκδοση με τις προσφορές δύο από τα πιο δημοφιλή κανάλια, το Novasports1 στα αθλητικά και το Novalife στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Ειδικά με το κουπόνι αυτού του Σαββάτου 7 Μαίου μπορείτε να δείτε:

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ 2016

10:00   ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΡΑΓΑ (LIVE)

18:15   ΒΙΚΟΣ ELITE NEON CUP

            ΤΕΛΙΚΟΣ (LIVE)

22:30   ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

            ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ (LIVE) TOP

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΪΟΥ 2016

19:45   EUROLEAGUE STORIES

21:00   ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP

22:00   ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

            ΕΣΤΟΡΙΛ-ΑΡΟΟΥΚΑ (LIVE) TOP

 

ΤΡΙΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2016

18:00   ΩΡΑ 6 (LIVE)

19:45   EUROLEAGUE STORIES

21:00   ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP

22:00   ΣΤΟ ΦΙΛΕ

23:00   THE FINALS 2016

00:00 ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 

TΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΪΟΥ 2016

19:45   EUROLEAGUE STORIES

20:30   SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

            PLAY OFF – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ (LIVE) TOP

22:30   ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

 

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΪΟΥ 2016

19:45   EUROLEAGUE STORIES

21:00   ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

22:30   EUROLEAGUE FINAL FOUR

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2016 (LIVE) TOP

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΪΟΥ 2016

18:00   EUROLEAGUE FINAL FOUR

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2016 (LIVE)

19:00   ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ FINAL FOUR

            ΑΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΣΣΚΑ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Κ. (LIVE) TOP

21:00   ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

22:00   ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ FINAL FOUR

            B’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ (LIVE) TOP

23:45   EUROLEAGUE FINAL FOUR

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2016 (LIVE)

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΪΟΥ 2016

19:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

            2ος ΤΕΛΙΚΟΣ NOB-ΟΣΦΠ (LIVE) TOP

20:30   EUROLEAGUE FINAL FOUR

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2016 (LIVE)

22:00   ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

            38η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (LIVE)

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Στο εξής μπορείτε να  απολαμβάνετε θέαμα από τα κανάλια Novasports1 και Novalife ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από το laptop, το tablet ή το smartphone.

 

Πώς θα κάνετε εγγραφή

A’ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) με το εξής περιεχόμενο: Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”και θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

 

Πώς θα δείτε θέαμα:

Όσοι έχετε laptop (δουλεύει μόνο με Windows 7, 8, ή 10) μπαίνετε στο protothema.nova.gr (μόνο με Mozilla Firefox), επιλέγετε σύνδεση/login και κάνετε εγκατάσταση του plugin. Θα χρειαστεί επανεκκίνηση του browser. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, επιλέγετε σύνδεση/login, πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα. Στην περίπτωση που κάνετε χρήση κάποιου antivirus ή firewall βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει την χρήση του novago plugin.

Για εσάς που έχετε κινητό ή ταμπλέτα (ios, android) θα πρέπει να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή novago χωρίς χρέωση από τα αντίστοιχα App/Play store. Στη συνέχεια εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα .

* Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 211 9552828 (αστική χρέωση από σταθερό δίκτυο)

 

Δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ.








και … τρία αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! Ένα ποικίλης ύλης, ένα περιοδικό διακόσμησης και ένα για τους stars :

 

6. Το μηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης Βig Fish για το σύγχρονο lifestyle με πλούσια θέματα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, stories.




7. Το νέο τεύχος του σύγχρονου περιοδικού διακόσμησης Casa Viva

To μηνιαίο lifestyle περιοδικό διακόσμησης CASA VIVA, γιατί σήμερα πολυτέλεια σημαίνει καλό γούστο και έξυπνες ιδέες που εφαρμόζονται με στυλ.




8. Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας εκτάκτως αυτό το Σάββατο και κάθε Κυριακή  με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.

Διαβάστε στο People που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το ΘΕΜΑ :

Ο Σάκης Ρουβάς πίσω από τα φώτα. Πώς είναι η ζωή του με την Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους στο φιλόξενο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά. Η αγάπη του για τη φύση, η φροντίδα που δείχνει στον κήπο και τα λουλούδια του, το κοτέτσι τους για να έχουν φρέσκα αυγά τα παιδιά. Τι ήταν αυτό που έκανε το ζευγάρι να μην δημοσιοποιήσει την τέταρτη εγκυμοσύνη, πώς υποδέχθηκαν τα τρία μεγαλύτερα παιδιά το μωρό και οι νέες ισορροπίες στο σπίτι. Ο Σάκης μιλά για όλα λίγο πριν την μεγάλη του τηλεοπτική επιστροφή στο Χ Factor, αλλά και την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στο Ακρωτήρι-Estate.

«Mamma Mia»! Από τη Βίκυ Καγιά και την Αθανασία Τσουμελέκα, μέχρι τη Βανέσα Αδαμοπούλου, τη Χριστίνα Παππά και τη Νόνη Δούνια,13 αγαπημένες Ελληνίδες φωτογραφίζονται με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, με τα παιδιά ή τις μανούλες τους και μιλούν για την πιο σημαντική σχέση στη ζωή τους.

Terry Dougas: Ο Έλληνας επαναστάτης του Χόλιγουντ. Πώς απογειώνεσαι από το Βόλο και προσγειώνεσαι στο Χόλιγουντ; Ο Terry Dougas είναι το δεύτερο μισό του επιτυχημένου διδύμου της 1821 Media. Mαζί με τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση κατάφεραν να ενώσουν το ελληνικό πείσμα με το Χόλιγουντ, έχοντας στο «πλήρωμά» τους από τον Tom Cruise και την Cameron Diaz, μέχρι τον Kevin Costner, και να βάλουν πλώρη για τις Χρυσές Σφαίρες.

«Με τη Θεοφανία ήταν καρμικό να συναντηθούμε». Ο Γρηγόρης Πετράκος περιγράφει στο People τη νύχτα που γνώρισε τη σύντροφό του, αναλύει τη σχέση που έχει χτίσει με τον Πασχάλη Τσαρούχα και δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένος για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την ηθοποιό. Τα σχέδιά τους για θρησκευτικό γάμο.​

Κέρδισε τον καρκίνο και έγινε bodybuilder. Ο Ηλίας Κύρτζαλης διαγνώσθηκε στα 15 του με λέμφωμα Hodgkin στον θώρακα. Έπειτα από τριετή μάχη με τον καρκίνο, βγήκε νικητής,

Σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία, απέκτησε ένα αξιοζήλευτο σώμα χάρη στο bodybuilding και σήμερα κάνει online personal training.

«Βρίσκοντας το σκοπό της ζωής μου». Ο πρίγκιπας Harry σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μιλά για την προφανή επιρροή της μητέρας του και την ενέργεια που εισπράττει από τα μικρά παιδιά. Τι αποκαλύπτει για τα ανίψια του, πρίγκιπα George και πριγκίπισσα Charlotte, και τι απαντά στην ερώτηση αν θέλει να αποκτήσει δικά του παιδιά.

Ο Έλληνας σχεδιαστής που ντύνει τη Lady Gaga και τη Lindsay Lohan. Μόλις στα 27 του, ο Έντι Γαβριηλίδης έχει ήδη συνεργαστεί με τον Tom Ford και τον οίκο Alexander McQueen. Η Lady Gaga τον επιλέγει σταθερά, ήταν υποψήφιος στα Global Fashion Awards στην κατηγορία «Καλύτερος Νέος Σχεδιαστής» και οι Kardashians φοράνε τις δημιουργίες του. Εκείνος παραμένει ταπεινός και μιλά στο People για τη συνταγή της επιτυχίας και την Ελλάδα που του λείπει.

 

Μην τα χάσετε!




Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 5 ευρώ, που ισχύει για αγορές συνολικής αξίας 25 ευρώ στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express από τη Δευτέρα 09/05/2016 έως και το Σάββατο 14.05.2016.

** Η δωροεπιταγή των 5€ της έκδοσης χωρίς τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.

H δωροεπιταγή των 5€ της έκδοσης χωρίς τις προσφορές, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 09/05 έως και το Σάββατο 14.05.2016.



3. Δωρεάν πρόσβαση κάθε βδομάδα στα κανάλια Novasports1 για να απολαύσετε τους μεγαλύτερους αγώνες της Superleague Live και Novalifε, για να βλέπετε τις καλύτερες ταινίες ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ.  

 

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο

βλέπεις μπάλα και ταινίες

και με την έκδοση των 2 ευρώ

από το laptop, το tablet ή το smartphone σου

με έναν κωδικό.

 

 

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο απολαύστε τα πιο δημοφιλή κανάλια , το Novasports1 και το Novalifε και με την έκδοση των 2 ευρώ.

Το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα την  εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, τη Nova, για χάρη των αναγνωστών του. 

Η συνεργασία δίνει την δυνατότητα στο «ΘΕΜΑ» να παρέχει στους αναγνώστες του το προνόμιο να απολαμβάνουν ολόκληρη την εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα) χωρίς όριο και προϋποθέσεις εντελώς δωρεάν και αγοράζοντας είτε την απλή έκδοση είτε την έκδοση με τις προσφορές δύο από τα πιο δημοφιλή κανάλια, το Novasports1 στα αθλητικά και το Novalife στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Ειδικά με το κουπόνι αυτού του Σαββάτου 7 Μαίου μπορείτε να δείτε:

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ 2016

10:00   ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΡΑΓΑ (LIVE)

18:15   ΒΙΚΟΣ ELITE NEON CUP

            ΤΕΛΙΚΟΣ (LIVE)

22:30   ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

            ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ (LIVE) TOP

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΪΟΥ 2016

19:45   EUROLEAGUE STORIES

21:00   ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP

22:00   ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

            ΕΣΤΟΡΙΛ-ΑΡΟΟΥΚΑ (LIVE) TOP

 

ΤΡΙΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2016

18:00   ΩΡΑ 6 (LIVE)

19:45   EUROLEAGUE STORIES

21:00   ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP

22:00   ΣΤΟ ΦΙΛΕ

23:00   THE FINALS 2016

00:00 ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 

TΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΪΟΥ 2016

19:45   EUROLEAGUE STORIES

20:30   SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

            PLAY OFF – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ (LIVE) TOP

22:30   ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

 

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΪΟΥ 2016

19:45   EUROLEAGUE STORIES

21:00   ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

22:30   EUROLEAGUE FINAL FOUR

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2016 (LIVE) TOP

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΪΟΥ 2016

18:00   EUROLEAGUE FINAL FOUR

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2016 (LIVE)

19:00   ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ FINAL FOUR

            ΑΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΣΣΚΑ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Κ. (LIVE) TOP

21:00   ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

22:00   ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ FINAL FOUR

            B’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ (LIVE) TOP

23:45   EUROLEAGUE FINAL FOUR

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2016 (LIVE)

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΪΟΥ 2016

19:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

            2ος ΤΕΛΙΚΟΣ NOB-ΟΣΦΠ (LIVE) TOP

20:30   EUROLEAGUE FINAL FOUR

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2016 (LIVE)

22:00   ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

            38η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (LIVE)

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Στο εξής μπορείτε να  απολαμβάνετε θέαμα από τα κανάλια Novasports1 και Novalife ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από το laptop, το tablet ή το smartphone.

 

Πώς θα κάνετε εγγραφή

A’ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) με το εξής περιεχόμενο: Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”και θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

 

Πώς θα δείτε θέαμα:

Όσοι έχετε laptop (δουλεύει μόνο με Windows 7, 8, ή 10) μπαίνετε στο protothema.nova.gr (μόνο με Mozilla Firefox), επιλέγετε σύνδεση/login και κάνετε εγκατάσταση του plugin. Θα χρειαστεί επανεκκίνηση του browser. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, επιλέγετε σύνδεση/login, πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα. Στην περίπτωση που κάνετε χρήση κάποιου antivirus ή firewall βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει την χρήση του novago plugin.

Για εσάς που έχετε κινητό ή ταμπλέτα (ios, android) θα πρέπει να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή novago χωρίς χρέωση από τα αντίστοιχα App/Play store. Στη συνέχεια εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα .

* Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 211 9552828 (αστική χρέωση από σταθερό δίκτυο)

 

Δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ.





4. Δύο κορυφαίες ταινίες, για να επιλέξετε όποια από τις δύο σας αρέσει :

Ο Όλυμπος Έπεσε” (“Olympus Has Fallen”)

​Την τολμηρή περιπέτεια “Ο Όλυμπος Έπεσε” προσφέρει εκάκτως αυτό το Σάββατο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στους αναγνώστες του.

Ο Μάικ Μπάνινγκ (Τζέραρντ Μπάτλερ) είναι ένας μυστικός πράκτορας της προεδρικής φρουράς, ο οποίος καταφέρνει να σώσει τον Αμερικανό Πρόεδρο (Άαρον Έκχαρτ), όταν η λιμουζίνα του δεύτερου πέφτει από μια γέφυρα και σκοτώνεται η Πρώτη Κυρία (Άσλεϊ Τζάντ). Στη συνέχεια, καθώς ο Λευκός Οίκος δέχεται τρομοκρατική επίθεση από μία ομάδα Νοτιοκορεατών, και πάλι ο Μπάνινγκ περνά μέσα από την κόλαση, προσπαθώντας απεγνωσμένα να σώσει τον Πρόεδρο και να αποτρέψει μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές.

Εντυπωσιακά οπτικά και ηχητικά εφέ, δράση σε συνδυασμό με ένα λαμπερό καστ έχουν την τιμητική τους σε αυτό το συναρπαστικό θρίλερ που θα σας καθηλώσει.

Πρωταγωνιστούν οι: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Ντίλαν Μακ Ντέρμοτ, Άσλεϊ Τζουντ, Άαρον Έκχαρτ, Μελίσα Λίο, Άντζελα Μπάσετ, Κόουλ Χάουζερ, Ράντα Μίτσελ, Ρικ Γιουν, Φίνλεϊ Τζέικομπσεν, ενώ την ταινία σκηνοθετεί Αντουάν Φούκουα.

ή

“Ο Δρόμος του Χρήματος” (“Margin Call”)

Το αγωνιώδες δράμα "Ο δρόμος του χρήματος" του Τζέι Σι Τσάντορ προσφέρει εκτάκτως αυτό το Σάββατο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στους αναγνώστες του.

Ο Κέβιν Σπέισι, ο Τζέρεμι Άιρονς και ο Στάνλεϊ Τούτσι είναι λίγοι μόνο από τους τραπεζικούς παράγοντες που συγκεντρώνονται επειγόντως ένα βράδυ για να βρουν λύση σε ένα πρόβλημα που δεν έχουν αντιμετωπίσει μέχρι πρότινος – την κατάρρευση μιας εταιρείας επενδύσεων και το ξέσπασμα της οικονομική κρίσης, που θα κλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη. 

Ένα δράμα δωματίου μετατρέπεται σε ρεαλιστικό θρίλερ, χάρη στις υποδειγματικές ερμηνείες όλου του καστ (ακόμα και η Ντέμι Μουρ εμφανίζεται δυναμικά) και τους ρυθμικούς χειρισμούς του σκηνοθέτη. Το σενάριο της ταινίας είναι βασισμένο στην πραγματική ιστορία της Lehman Brothers που κατέρρευσε το 2008.

Πρωταγωνιστούν οι: Ζάκαρι Κουίντο, Πολ Μπέτανι, Κέβιν Σπέισι, Τζέρεμι Άιρονς, Ντέμι Μουρ.

 

Μη τις χάσετε!





και … τρία αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! Ένα ποικίλης ύλης, ένα περιοδικό διακόσμησης και ένα για τους stars :

6. Το μηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης Βig Fish για το σύγχρονο lifestyle με πλούσια θέματα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, stories.

και … τρία αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! Ένα ποικίλης ύλης, ένα περιοδικό διακόσμησης και ένα για τους stars :

6. Το μηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης Βig Fish για το σύγχρονο lifestyle με πλούσια θέματα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, stories.

και … τρία αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! Ένα ποικίλης ύλης, ένα περιοδικό διακόσμησης και ένα για τους stars :

6. Το μηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης Βig Fish για το σύγχρονο lifestyle με πλούσια θέματα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, stories.

και … τρία αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! Ένα ποικίλης ύλης, ένα περιοδικό διακόσμησης και ένα για τους stars :

6. Το μηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης Βig Fish για το σύγχρονο lifestyle με πλούσια θέματα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, stories.

7. Το νέο τεύχος του σύγχρονου περιοδικού διακόσμησης Casa Viva

To μηνιαίο lifestyle περιοδικό διακόσμησης CASA VIVA, γιατί σήμερα πολυτέλεια σημαίνει καλό γούστο και έξυπνες ιδέες που εφαρμόζονται με στυλ.

7. Το νέο τεύχος του σύγχρονου περιοδικού διακόσμησης Casa Viva

To μηνιαίο lifestyle περιοδικό διακόσμησης CASA VIVA, γιατί σήμερα πολυτέλεια σημαίνει καλό γούστο και έξυπνες ιδέες που εφαρμόζονται με στυλ.

7. Το νέο τεύχος του σύγχρονου περιοδικού διακόσμησης Casa Viva

To μηνιαίο lifestyle περιοδικό διακόσμησης CASA VIVA, γιατί σήμερα πολυτέλεια σημαίνει καλό γούστο και έξυπνες ιδέες που εφαρμόζονται με στυλ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης