Ακρωτηριάστηκε από έκρηξη κροτίδας στον Πύργο

Ακρωτηριάστηκε από έκρηξη κροτίδας στον Πύργο

Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται ένας 16χρονος που έχασε την πρώτη φάλαγγα από τον αντίχειρα του αριστερού χεριού του το βράδυ της Μ. Πέμπτης

Ακρωτηριάστηκε από έκρηξη κροτίδας στον Πύργο
Το τρίτο θύμα του επικίνδυνου εθίμου με τις κροτίδες, είναι ένας 35χρονος που έχασε ένα του δάχτυλο σε χωριό του δήμου Πύργου από μια κροτίδα που άναψε ο ίδιος το βράδυ της Ανάστασης και εξερράγη στο χέρι του τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 35χρονος είχε πετάξει την κροτίδα αλλά εκείνη δεν εξερράγη. Νομίζοντας ότι είχε σβήσει το φυτίλι, την έπιασε από το έδαφος αλλά εκείνη τη στιγμή έγινε η έκρηξη! Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Πύργου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά μετά διακομίστηκε στην κλινική Άκρας Χειρός του ΚΑΤ όπου οι γιατροί ακρωτηρίασαν το δάχτυλό του καθώς ήταν αδύνατο να το σώσουν!

Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται ένας 16χρονος που έχασε την πρώτη φάλαγγα από τον αντίχειρα του αριστερού χεριού του το βράδυ της Μ. Πέμπτης σε ένα χωριό στη Σύρο, όταν τραυματίστηκε από έκρηξη κροτίδας που είχαν κατασκευάσει δυο άλλοι 16χρονοι οι οποίοι συνελήφθησαν μαζί με τις μητέρες τους που είχαν προμηθευτεί 775 τυποποιημένες κροτίδες μέσω διαδικτύου! 

Κλείσιμο
Το δεύτερο θύμα των κροτίδων, ήταν ένα 14χρονο παιδί που τραυματίστηκε όταν εξερράγη το αυτοσχέδιο βαρελότο που κατασκεύαζε στο σπίτι του, στη Νεάπολη Αγρινίου το βράδυ της Ανάστασης. Στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου μεταφέρθηκε αιμόφυρτος, διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά του ήταν ελαφρά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης