ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Βρήκαν άλλα οκτώ θύματα της σπείρας παραχαρακτών

Βρήκαν άλλα οκτώ θύματα της σπείρας παραχαρακτών

Ο αριθμός των συναλλαγών που έκαναν με «μαϊμού» χρήμα οι δύο άνδρες ηλικίας 24 και 25 χρόνων και η 24χρονη γυναίκα πριν συλληφθούν στο Καρπενήσι, ανέβηκε στις 18

Βρήκαν άλλα οκτώ θύματα της σπείρας παραχαρακτών
Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα συνεχίζεται η έρευνα για να ταυτοποιηθούν οι δύο παραχαράκτες από την Αθήνα και να συλληφθούν μαζί με την 23χρονη Ελληνίδα συνεργό τους η οποία προμήθευε με πλαστά χαρτονομίσματα τρεις Αλβανούς που ψώνιζαν με αυτά. Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί εντόπισαν άλλα οκτώ θύματα της σπείρας.

Ο αριθμός των συναλλαγών που έκαναν με «μαϊμού» χρήμα οι δύο άνδρες ηλικίας 24 και 25 χρόνων και η 24χρονη γυναίκα πριν συλληφθούν στο Καρπενήσι, ανέβηκε στις 18. Όμως, εικάζεται ότι έχουν «οργώσει» όλη τη χώρα πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ γα σε αγορές προϊόντων μικρής αξίας, καθώς οι οκτώ περιπτώσεις που εξιχνιάστηκαν είχαν γίνει σε ισάριθμα καταστήματα στις περιοχές των Φαρσάλων, του Αλμυρού και της Καρδίτσας στις 7 Απριλίου! Η Ασφάλεια Βόλου σχημάτισε συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα.

Το οργανωμένο κύκλωμα παραχαρακτών εξαρθρώθηκε τη Μ. Πέμπτη, όταν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις Αλβανοί και βρήκαν στην κατοχή τους 44 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και ένα των 20 ευρώ, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 394,37 ευρώ που προέρχονταν από ρέστα που είχαν πάρει πληρώνοντας με παραχαραγμένα χαρτονομίσματα. 

Κλείσιμο
Όπως διαπιστώθηκε, δρούσαν από τις αρχές Μαρτίου, αλλά μόνο το τελευταίο διήμερο είχαν κάνει τουλάχιστον δέκα συναλλαγές και δύο απόπειρες σε πρατήρια υγρών καυσίμων, περίπτερα, φαρμακεία, εστιατόρια και άλλα καταστήματα σε περιοχές της Εύβοιας, της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας! 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης