Απάτη… εις διπλούν σε βάρος ηλικιωμένης στο Αγρίνιο

Απάτη… εις διπλούν σε βάρος ηλικιωμένης στο Αγρίνιο

Ο καλοντυμένος δράστης πλησίασε την 74χρονη γυναίκα σε κεντρικό σημείο της πόλης και άρχισε να την «ψαρεύει» μαθαίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για το γιο της με τις οποίες της απέσπασε 6.000 ευρώ

Απάτη… εις διπλούν σε βάρος ηλικιωμένης στο Αγρίνιο
Την άγνοια, αλλά πολύ περισσότερο την αφέλεια, μιας ηλικιωμένης εκμεταλλεύτηκε ένας θρασύς απατεώνας στο Αγρίνιο για να αρπάξει ό,τι είχε και δεν είχε παριστάνοντας τον εφοριακό. Μάλιστα, την εξαπάτησε… εις διπλούν, καθώς αντιλήφθηκε ότι μπορούσε να βγάλει πολύ περισσότερα από όσα είχε υπολογίσει!

Ο καλοντυμένος δράστης πλησίασε την 74χρονη γυναίκα σε κεντρικό σημείο της πόλης και άρχισε να την «ψαρεύει» μαθαίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για το γιο της. Μόλις έμαθε όσα ήθελε, έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο κάνοντας την ανυποψίαστη ηλικιωμένη να πιστέψει ότι μπορούσε να κάνει…. Πασχαλινό δώρο στο παιδί της την υποτιθέμενη επιστροφή φόρου από την εφορία!

Ο απατεώνας την έπεισε ότι έπρεπε να «λαδώσει» με 1.200 ευρώ για να εκταμιευτούν τα χρήματα και εκείνη τον πήγε στο σπίτι της για να τα πάρει. Όταν, όμως, εκείνος αντιλήφθηκε ότι είχε πολύ περισσότερα χρήματα, προσποιήθηκε ότι μίλησε με έναν συνεργάτη του κι ότι το «λάδωμα» ήταν… 4.500 ευρώ! Ούτε τότε αντιλήφθηκε την απάτη η 74χρονη, που πήρε τα χρήματα και μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάνε μαζί στην εφορία! Στο δρόμο, όμως, ο άγνωστος την… ξεφορτώθηκε και έγινε καπνός!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης