Επικίνδυνος Γεωργιανός δραπέτης πήγαινε στην Τουρκία με λεωφορείο!

Επικίνδυνος Γεωργιανός δραπέτης πήγαινε στην Τουρκία με λεωφορείο!

Ο 38χρονος δραπέτης, που ήταν έγκλειστος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς να επιβαίνει στο λεωφορείο που έφτασε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων στον Έβρο

Επικίνδυνος Γεωργιανός δραπέτης πήγαινε στην Τουρκία με λεωφορείο!
Μέσα σε δυο εβδομάδες, από τη στιγμή που πήρε εξαήμερη τακτική άδεια από τις φυλακές Δομοκού και την παραβίασε, κατάφερε να εξασφαλίσει πλαστό διαβατήριο με σκοπό να διαφύγει στην Τουρκία ένας ιδιαίτερα επικίνδυνος Γεωργιανός κακοποιός!

Ο 38χρονος δραπέτης, που ήταν έγκλειστος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς να επιβαίνει στο λεωφορείο που έφτασε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων στον Έβρο με προορισμό την γειτονική χώρα και θεωρήθηκε ύποπτος. Όταν έδειξε στους αστυνομικούς το διαβατήριο των γεωργιανών αρχών, αμέσως διαπιστώθηκε ότι είναι πλαστό και έφερε άλλα στοιχεία ταυτότητας.

Έτσι, συνελήφθη και σε βάρος του 38χρονου κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής απέλασης. Ωστόσο, γρήγορα αποδείχθηκε η πραγματική του ταυτότητα και ότι θεωρείται δραπέτης από τις 12 Απριλίου κι έτσι οδηγήθηκε πάλι στις φυλακές Δομοκού, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε νέα δίωξη για απόδραση, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης