Ναύπακτος: Παρακολουθούσε τις κινήσεις των αστυνομικών

Ναύπακτος: Παρακολουθούσε τις κινήσεις των αστυνομικών

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του 27χρονου υπόπτου στη Ναύπακτο, όπου, εκτός από τον ασύρματο, βρήκαν ακόμη ένα πιστόλι replica

Ναύπακτος: Παρακολουθούσε τις κινήσεις των αστυνομικών
Τις ύποπτες δραστηριότητες ενός νεαρού που... παρακολουθούσε τις κινήσεις τους διερευνούν με πολλή προσοχή οι αστυνομικοί στη Ναύπακτο, μετά τη σύλληψή του για κατοχή παράνομου οπλισμού και ενός φορητού ασυρμάτου συντονισμένου στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ..

Ακολουθώντας στοιχεία που προέκυψαν κατά την διάρκεια της έρευνάς τους, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του 27χρονου υπόπτου στη Ναύπακτο, όπου -εκτός από τον ασύρματο- βρήκαν ακόμη ένα πιστόλι replica, τέσσερα φυσίγγια και έναν κάλυκα διαφόρων διαμετρημάτων, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, μια σιδερογροθιά, ένα στιλέτο, τρεις σουγιάδες και πέντε κροτίδες!

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν όλα τα ευρήματα και συνέλαβαν τον 27χρονο, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου και του ασκήθηκε δίωξη με κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας και περί ασφάλειας των επικοινωνιών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης