Πέντε ημέρες πριν το Πάσχα: 2.680 πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά

Πέντε ημέρες πριν το Πάσχα: 2.680 πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά

Οι μεταφορές θα συνεχιστούν ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών στα νέα κέντρα φιλοξενίας – Το τελευταίο 24ωρο μεταφέρθηκαν 508 άτομα στον Σκαραμαγκά

Πέντε ημέρες πριν το Πάσχα: 2.680 πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά
Η δέσμευση της κυβέρνησης ήταν σαφής. Πριν το Πάσχα, θα έχει αδειάσει ο καταυλισμός των προσφύγων στο λιμάνι. Πέντε ημέρες πριν τη μεγάλη γιορτή  της Ορθοδοξίας, οι πρόσφυγες και
μετανάστες παραμένουν στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Τί έκανε η κυβέρνηση; Πριν λίγες μέρες τους μετακίνησε από τη μία αποβάθρα, στην άλλη. Από τη... βιτρίνα, στο... ράφι, ώστε να μην φαίνονται και... πολύ.
Κλείσιμο

Σε κάθε περίπτωση, ο κ.
Βίτσας είχε δηλώσει πως το θέμα θα έχει λυθεί, δημιουργώντας θέσεις γι' αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους σε κέντρα φιλοξενίας. Τη Μεγάλη Τρίτη, λοιπόν, ανακοινώθηκε ο αριθμός των προσφύγων που εξακολουθούν να βρίσκονται στο λιμάνι. Όπως έγινε γνωστό, στον καταυλισμό βρίσκονται 2.680 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ το τελευταίο 24ωρο μεταφέρθηκαν 508 άτομα στο κέντρο φιλοξενίας του Σκαραμαγκά.

Όπως ενημέρωσαν οι αρμόδιες αρχές, η μετακίνηση των προσφύγων και μεταναστών αναμένεται να συνεχιστεί ανάλογα με τις εξελίξεις των εργασιών στο Σκαραμαγκά, αλλά και στα υπόλοιπα κέντρα προσωρινής φιλοξενίας που δημιουργούνται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης