Στους δρόμους το απόγευμα η ΑΔΕΔΥ κατά του ασφαλιστικού

Στους δρόμους το απόγευμα η ΑΔΕΔΥ κατά του ασφαλιστικού

Καλεί σε συγκέντρωση στις 18:30 στα Χαυτεία - Μέλη της ομοσπονδίας και της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικώνς έχουν καταλάβει το κτήριο του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων

Στους δρόμους το απόγευμα η ΑΔΕΔΥ κατά του ασφαλιστικού
Συλλαλητήριο κατά του ασφαλιστικού, που όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της αποτελεί «νομοσχέδιο-ταφόπλακα για την κοινωνική ασφάλιση» πραγματοποιεί το απόγευμα της Δευτέρας, στις 18:30 η ΑΔΕΔΥ.

Η ομοσπονδία των δημοσίων υπαλλήλων καλεί σε συγκέντρωση στα Χαυτεία και ζητά «απεργίες, καταλήψεις, συλλαλητήρια κάθε μέρα από εδώ και εμπρός». Μέλη της ΑΔΕΔΥ, μάλιστα, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών προχώρησαν το πρωί σε κατάληψη  του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών υπαλλήλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ έχει ως εξής:

Κλείσιμο
«Η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. κατέθεσε στη Βουλή για συζήτηση και ψήφιση το νομοσχέδιο – ταφόπλακα στην Κοινωνική Ασφάλιση και το νομοσχέδιο της νέας φορολεηλασίας.
Δεν σταματούν όμως μόνο εκεί. Εκτός από τα παραπάνω, που θα επιβαρύνουν τον λαό με 5,4 δισ. ευρώ, η Κυβέρνηση συμφώνησε με τους δανειστές να νομοθετήσει και επιπλέον «προληπτικά» μέτρα ύψους 3,6 δισ. ευρώ, εξόντωσης του λαού για να εφαρμοστούν άμεσα σε περίπτωση μη υλοποίησης του μνημονιακού προγράμματος.
Δίνουμε τη μάχη τώρα! Τα ψέματα τελείωσαν!
Μπλόκο στα αντιλαϊκά – αντεργατικά μέτρα, στο ασφαλιστικό και τη νέα φοροεπιδρομή.
Να ανατραπεί συνολικά η επίθεση Κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΔΝΤ.
Παλλαϊκός ξεσηκωμός παντού με απεργίες, καταλήψεις, συλλαλητήρια κάθε μέρα από εδώ και εμπρός.
Όλοι στη συγκέντρωση και στην πορεία σήμερα, Δευτέρα 25 Απριλίου 2016, στις 6:30μμ στα Χαυτεία.
Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μαζί με την Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών έχουν καταλάβει από τις 6:00πμ σήμερα το κτήριο του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (Λυκούργου και Αθηνάς), το οποίο λειτουργεί, σήμερα, ως κέντρο αγώνα για την υπεράσπιση των Ασφαλιστικών μας Ταμείων και του δημόσιου κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης»,
τονίζουν στην ανακοίνωσή τους. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης