Λεωφορείο ήρθε από Τουρκία γεμάτο λαθραία τσιγάρα

Λεωφορείο ήρθε από Τουρκία γεμάτο λαθραία τσιγάρα

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Τελωνείου είχαν πληροφορίες ότι το όχημα θα μετέφερε λαθραία προϊόντα καπνού

Λεωφορείο ήρθε από Τουρκία γεμάτο λαθραία τσιγάρα
Δεν υπήρχε σημείο που να μην είχε κρυμμένες... κούτες με λαθραία τσιγάρα, σε ένα τουριστικό λεωφορείο που επέστρεψε από ημερήσια εκδρομή στην Τουρκία! Ωστόσο, το δρομολόγιό του σταμάτησε στο συνοριακό σημείο διέλευσης των Κήπων του Έβρου, όπου ανακαλύφθηκε το παράνομο εμπόρευμα.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Τελωνείου είχαν πληροφορίες ότι το όχημα θα μετέφερε λαθραία προϊόντα καπνού και το έκαναν στην κυριολεξία... «φύλλο και φτερό», με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τη μια μετά την άλλη τις κρύπτες που είχαν διαμορφωθεί στην οροφή, το σύστημα κλιματισμού, την τουαλέτα και άλλα σημεία του λεωφορείου! 

Σε αυτά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 90 κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων, τα οποία (όπως αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης) προσπαθούσαν να εισάγουν λαθραία ο Έλληνας οδηγός και δυο επίσης Έλληνες επιβάτες του λεωφορείου.

Κλείσιμο
Οι δράστες, που είναι κάτοικοι Ροδόπης, συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ τους επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 9.000 ευρώ για λαθρεμπορία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης