Απίστευτο: Ληστές έδεσαν και βασάνιζαν επί τέσσερις ώρες 77χρονο στο Άργος

Απίστευτο: Ληστές έδεσαν και βασάνιζαν επί τέσσερις ώρες 77χρονο στο Άργος

Οι κακοποιοί, που ο 77χρονος εκτιμά πως ήταν Αλβανοί, τον άρπαξαν αστραπιαία και  τον έβαλαν με τη βία μέσα στο σπίτι, όπου τον έδεσαν και τον φίμωσαν πριν αρχίσουν να τον χτυπούν για να τους πει πού έκρυβε χρήματα και χρυσαφικά

Απίστευτο: Ληστές έδεσαν και βασάνιζαν επί τέσσερις ώρες 77χρονο στο Άργος
Τέσσερις μαρτυρικές ώρες πέρασε με το φόβο ότι δεν θα βγει ζωντανός ένας ηλικιωμένος, που βρέθηκε στα χέρια αδίστακτων ληστών όταν βγήκε από το σπίτι του στο Άργος για να πάει στην εξωτερική τουαλέτα. Εκεί καραδοκούσαν οι δυο άγνωστοι άνδρες που είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπα τους και φορούσαν γάντια.

Οι κακοποιοί, που ο 77χρονος εκτιμά πως ήταν Αλβανοί, τον άρπαξαν αστραπιαία και  τον έβαλαν με τη βία μέσα στο σπίτι, όπου τον έδεσαν και τον φίμωσαν πριν αρχίσουν να τον χτυπούν για να τους πει πού έκρυβε χρήματα και χρυσαφικά! Ο ένας τον βασάνιζε επί τέσσερις ολόκληρες ώρες, ενώ ο άλλος έκανε το σπίτι φύλλο και φτερό.

Τελικά, οι εισβολείς βρήκαν ένα άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, το οποίο άρπαξαν και έγιναν καπνός αφήνοντας δεμένο τον 77χρονο, που κατάφερε να λυθεί ύστερα από πολλή ώρα και έβαλε τις φωνές για να τον ακούσουν οι γείτονες. Οι άνδρες της Αστυνομίας πήραν αποτυπώματα από τον τόπο της ληστείας ενώ ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης