Αίγιο: Απειλούσε να πέσει στο κενό γιατί δεν του έδωσαν άδεια πυρασφάλειας!

Αίγιο: Απειλούσε να πέσει στο κενό γιατί δεν του έδωσαν άδεια πυρασφάλειας!

Ένας 58χρονος βγήκε στο μπαλκόνι της πυροσβεστική και απειλούσε να πέσει - Βρέθηκε μαχαίρι πάνω του μετά από έρευνες

Αίγιο: Απειλούσε να πέσει στο κενό γιατί δεν του έδωσαν άδεια πυρασφάλειας!
Όταν ένας 58χρονος ενημερώθηκε πως δεν μπορεί να παραλάβει πιστοποιητικό πυρασφάλειας για το κατάστημα του, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια.

Ο άντρας έχασε εντελώς την ψυχραιμία του, βγήκε σε μπαλκόνι στο κτήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Ο 58χρονος που διατηρεί επιχείρηση σε ορεινό χωριό της Αιγιάλειας, πήγε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου για να ζητήσει να εκδοθεί πιστοποιητικό πυρασφάλειας, απαραίτητο για τη λειτουργία της επιχείρησής του. Εκεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, του σημειώθηκε πως λείπουν κάποια δικαιολογητικά από άλλες υπηρεσίες και πως πρέπει να τα προσκομίσει για να πάρει το πιστοποιητικό. Ο ίδιος προφανώς απελπίστηκε από την ‘προοπτική’ και βγήκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, απειλώντας πως θα πέσει στο κενό αν δεν του δοθεί άμεσα το έγγραφο που του ζητούσε.
Κλείσιμο

Ειδοποιήθηκε λοιπόν η Αστυνομία, που με άμεση επέμβαση απέτρεψε τα χειρότερα και ο παρ’ολίγον αυτόχειρας μπήκε ξανά μέσα στο κτίριο χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι μήκους 9 εκατοστών. Ο 58χρονος που αναστάτωσε τις αρχές θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αιγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης