Λασίθι: Νεαρός έκλεβε μέχρι και τα... φανάρια της τροχαίας!

Λασίθι: Νεαρός έκλεβε μέχρι και τα... φανάρια της τροχαίας!

Στο σπίτι του 27χρονου βρέθηκαν φωτεινοί σηματοδότες που ο ίδιος παραδέχθηκε ότι είχε ξηλώσει από μια περιοχή του Δήμου Χερσονήσου

Λασίθι: Νεαρός έκλεβε μέχρι και τα... φανάρια της τροχαίας!
Μπροστά σε ένα απίστευτο εύρημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου,  της Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του ΤΑΕ Λασιθίου, όταν έκαναν έφοδο στο σπίτι ενός 27χρονου Έλληνα στον Άγιο Νικόλαο αναζητώντας τη λεία του από μια διάρρηξη που είχε διαπράξει στις 27 Ιουλίου του 2015.

Μαζί με κάποια από τα κλοπιμαία, βρήκαν και… φανάρια σήμανσης της Τροχαίας που ο 27χρονος παραδέχθηκε ότι είχε ξηλώσει από μια περιοχή του Δήμου Χερσονήσου! Τα φανάρια αποδόθηκαν στον αρμόδιο φορέα για την επανατοποθέτησή τους, ενώ βρέθηκαν και μερικά από τα αγροτικά είδη και εφόδια που είχε κλέψει ο νεαρός από την αποθήκη ενός 59χρονου αγρότη στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Τότε, είχαν κλαπεί μια γεννήτρια, 20 σακιά με λιπάσματα και 400 πλαστικά κιβώτια συνολικής αξίας 4.000 ευρώ. Ο δράστης των κλοπών συνελήφθη βάσει εντάλματος που εκδόθηκε σε βάρος του και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης