Συνελήφθη σπείρα Αλβανών κακοποιών που δρούσε σε Θάσο και Καβάλα

Συνελήφθη σπείρα Αλβανών κακοποιών που δρούσε σε Θάσο και Καβάλα

Στον εντοπισμό των τριών ληστών ηλικίας 26, 22 και 18 χρόνων, βοήθησαν οι περιγραφές που έδωσαν τα θύματά τους

Συνελήφθη σπείρα Αλβανών κακοποιών που δρούσε σε Θάσο και Καβάλα
Η Θάσος ήταν το ορμητήριο τριών νεαρών Αλβανών κακοποιών, που πήραν το... φέρι για να κάνουν ληστεία σε ένα κατάστημα στην Καβάλα! Όταν, όμως, έκαναν το λάθος να ληστέψουν μια ηλικιωμένη... εντός έδρας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο νησί όπου βρέθηκε και η κρυψώνα με τη λεία και τα όπλα τους.

Στον εντοπισμό των τριών αλλοδαπών ληστών ηλικίας 26, 22 και 18 χρόνων, βοήθησαν οι περιγραφές που έδωσαν τα θύματά τους με πρώτη την 60χρονη υπάλληλο ενός καταστήματος στην Καβάλα, στο οποίο εισέβαλαν δυο από αυτούς την προηγούμενη Δευτέρα φορώντας κουκούλες, γυαλιά ηλίου και γάντια.

Την ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού και κατσαβιδιού, άρπαξαν 240 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και διέφυγαν
Κλείσιμο

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, οι τρεις δράστες λήστεψαν με την απειλή πιστολιού μια 69χρονη μέσα στο σπίτι της στη Θάσο και άρπαξαν 550 ευρώ, έναν φορητό  υπολογιστή, δυο ηλεκτρονικές συσκευές, οκτώ ρολόγια, ένα ζευγάρι γυαλιά, κοσμήματα, παλιά χαρτονομίσματα και κέρματα και τρία κινητά.

Όμως, οι τρεις Αλβανοί ταυτοποιήθηκαν από τις έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και της Ασφάλειας Καβάλας καθώς ήταν σεσημασμένοι, ο 18χρονος για ληστεία και κλοπές, ο 26χρονος για κλοπές και ο 22χρονος για απόπειρα κλοπής!

Σε ένα υπαίθριο χώρο σε δασική περιοχή της Θάσου, οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένα τα κλοπιμαία από τη ληστεία της 69χρονης μαζί με ένα πιστόλι με 16 φυσίγγια, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι μήκους 26,8 εκατοστών, το κατσαβίδι, ένα ζευγάρι γάντια, ένα περιλαίμιο, μια κουκούλα και μια μπλούζα. Οι νεαροί αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης