Απεργούν αύριο και οι γιατροί

Απεργούν αύριο και οι γιατροί

Οι γιατροί του ΠΕΔΥ αλλά και οι νοσοκομειακοί γιατροί θα συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία της ΑΔΕΔΥ, όπως και το ΕΚΑΒ, σύμφωνα με ανακοινώσεις των επιμέρους ομοσπονδιών

Απεργούν αύριο και οι γιατροί
Στην αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία
, που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, συμμετέχουν γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, το ΕΚΑΒ και τις δομές του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ).

Το προεδρείο της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) κάλεσε τα μέλη του να συμμετάσχουν  στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Κλείσιμο

ΠΕΔΥ
Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ – ΠΕΔΥ (ΠΟΣΕΥΠ-ΠΕΔΥ).

Καλεί όλους τους γιατρούς του ΠΕΔΥ να συμμετάσχουν στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση.

Τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά αντιμετωπίζονται από το προβλεπόμενο προσωπικό ασφαλείας.

ΠΟΕΔΗΝ
Η Ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) συμμετέχει στην απεργία, υπογραμμίζοντας πως «η κυβέρνηση τσακίζει ό,τι απέμεινε από τα δύο πρώτα μνημόνια σε ασφαλιστικά, εργασιακά, κοινωνικά και μισθολογικά δικαιώματα». 

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση στις 10 το πρωί της Πέμπτης έξω από το υπουργείο Υγείας και θα κατευθυνθούν στη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης