Συνεχίζουν την πανελλαδική αποχή οι συμβολαιογράφοι και δικηγόροι

Συνεχίζουν την πανελλαδική αποχή οι συμβολαιογράφοι και δικηγόροι

Δεν θα διενεργηθούν οι προγραμματισθέντες για μεθαύριο πλειστηριασμοί

Συνεχίζουν την πανελλαδική αποχή οι συμβολαιογράφοι και δικηγόροι
Τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους αποφάσισε σήμερα η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σε ένδειξη διαφωνίας για το ασφαλιστικό
νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Ειδικότερα, η συντονιστική επιτροπή τω  Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε την πανελλαδική αποχή των συμβολαιογράφων από την άσκηση των καθηκόντων τους, αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη.

Κλείσιμο
Παράλληλα, λόγω της αποχής δεν θα διενεργηθούν και οι προγραμματισθέντες για μεθαύριο Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 πλειστηριασμοί.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο της Γεώργιο Ρούσκα.

Όμως, συνεχίζεται και η πανελλαδική  ποχή των δικηγόρων
από τα καθήκοντά τους έως και τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016, ενώ αύριο, Τρίτη, θα συγκληθεί  και πάλι η Ολομέλεια  των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για το θέμα του ασφαλιστικού νομοσχεδίου της Κυβέρνησης. Η Ολομέλεια θα να εκτιμήσει τις έως τότε εξελίξεις στο ασφαλιστικό και καθορίσει τη περαιτέρω στάση του δικηγορικού σώματος, απέναντι στο ασφαλιστικό.

Η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων κατά του  ασφαλιστικού  νομοσχέδιου της Κυβέρνησης άρχισε στις 12 Ιανουαρίου 2016 και έκτοτε συνεχίζεται αδιαλείπτως, λαμβάνοντας   το χαρακτήρα απεργίας διαρκείας.

Η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος  κατά την τελευταία συνεδρίαση της επανέλαβε την πάγια θέση του δικηγορικού σώματος για απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης και την  έναρξη  διαλόγου με όλους τους κοινωνικούς φορείς.

Τέλος, η επαναληπτική γενική συνέλευση των δικηγόρων της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη  Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 στις 1 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο του Σπόρτινγκ (Άγιος Ελευθέριος Πατησίων) με μοναδικό θέμα το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης