Οικιακό εργαστήριο για παραγωγή χασίς στην Ιτέα

Οικιακό εργαστήριο για παραγωγή χασίς στην Ιτέα

Ο 32χρονος δράστης συνελήφθη όταν σε σωμετική έρευνα, βρέθηκε πάνω του ποσότητα ηρωίνης

Οικιακό εργαστήριο για παραγωγή χασίς στην Ιτέα
Μια πλήρως εξοπλισμένη μονάδα για την παραγωγή χασίς σε κλειστό χώρο είχε εγκαταστήσει στο εσωτερικό του σπιτιού του σε περιοχή της Ιτέας στην Φωκίδα ένας 32χρονος, που καλλιεργούσε μια σημαντικών διαστάσεων φυτεία με χασισόδεντρα σε ανάπτυξη.

Όταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν έλεγχο στον 32χρονο και βρήκαν στη κατοχή του μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, του πέρασαν χειροπέδες και πήγαν στο σπίτι του για έρευνα. Τότε, οι άνδρες της
αστυνομίας βρέθηκαν μπροστά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου λειτουργούσε το αυτοσχέδιο εργαστήριο που αποτελούνταν από ένα χρονοδιακόπτη ηλεκτρικού ρεύματος, ένα μετασχηματιστή και δυο μεγάλους προβολείς.

Ο χασισοκαλλιεργητής είχε φυτέψει σε γλάστρες 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,30 μέτρων και άλλα ένδεκα ύψους 0,05 ως 0,18 εκατοστών, ενώ είχε στην κατοχή του και αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους 23 γραμμαρίων. Ο 32χρονος, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. 

*** Τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 24,1 γραμμαρίων, αλλά και ένα σπρέι πιπεριού, είχαν στην κατοχή τους δυο Έλληνες ηλικίας 55 και 27 χρόνων που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο σταμάτησαν για έλεγχο οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στο Λιδορίκι Φωκίδας. Έτσι, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης