Κτηνοτρόφος είχε χασισοφυτεία και όπλα στην Πιερία

Κτηνοτρόφος είχε χασισοφυτεία και όπλα στην Πιερία

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, εμπορία, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης

Κτηνοτρόφος είχε χασισοφυτεία και όπλα στην Πιερία
Η εκτροφή ζώων δεν ήταν αρκετά αποδοτική για έναν 46χρονο κτηνοτρόφο και αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στην… γεωργία, καλλιεργώντας μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία, την πλούσια σοδειά της οποίας φύλαγε με παράνομα όπλα! 

Μέσα στον ιδιόκτητο χώρο σε περιοχή της Πιερίας όπου είχε μαντρώσει τα ζώα του, αλλά και σε ένα αρδευτικό κανάλι ακριβώς δίπλα, ο 46χρονος είχε διαμορφώσει ένα χώρο στον οποίο καλλιεργούσε συνολικά 77 δενδρύλλια κάνναβης! Ήδη είχε αρχίσει να συλλέγει την παραγωγή του, καθώς οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν κρυμμένες επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 161 γραμμαρίων.

Μαζί με τα ναρκωτικά, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα πιστόλι των 7,62 χιλιοστών με δέκα φυσίγγια στον γεμιστήρα και άλλο ένα πιστόλι replica που ο χσισοκαλλιεργητής είχε παράνομα στην κατοχή του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, εμπορία, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. 

Κλείσιμο
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας οδηγήθηκε ένας 38χρονος, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Στο σπίτι του στην κοινότητα Κατοχή, οι αστυνομικοί βρήκαν μετά από έρευνα δύο συσκευασίες με 202 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα πιστόλι εκτόξευσης κροτίδων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης