Aγνωστος άνδρας χαστούκισε γυναίκα σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ

Aγνωστος άνδρας χαστούκισε γυναίκα σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ

Συχνές οι επιθέσεις από «ψυχικά διαταραγμένους ανθρώπους» τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με τον οδηγό

Aγνωστος άνδρας χαστούκισε γυναίκα σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ
Ένας άγνωστος άνδρας επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα που επέβαινε σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ το βράδυ της Τρίτης.

Ο άνδρας χαστούκισε τη γυναίκα στο πρόσωπο δίχως να την τραυματίσει σοβαρά, λίγη ώρα πριν ο δράστης αποβιβαστεί από λεωφορείο που εκτελούσε τη γραμμή 550 Π. Φάληρο-Κηφισιά.

Οι κραυγές της γυναίκας αναστάτωσαν τους επιβαίνοντες και τον οδηγό, ο οποίος έσπευσε προς το μέρος της για να ενημερωθεί για το συμβάν.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την περίπου 18 ετών γυναίκα, βρισκόταν με τον άνδρα στην ίδια στάση πριν επιβιβαστούν μαζί στο λεωφορείο, όπου της είχε κάνει ασυνάρτητες ερωτήσεις δίχως να λάβει απάντηση.

«Δεν τον γνώριζα. Μου μίλησε στη στάση και με ρώτησε γιατί πίνω καφέ τέτοια ώρα. Δεν του απάντησα», είπε το θύμα της επίθεσης.

Αφού, λοιπόν, επιβιβάστηκαν, ο άνδρας σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες «παραμιλούσε» και «κοιτούσε και άλλες γυναίκες».

Στη συνέχεια πάτησε τον κώδωνα για τη στάση και πριν αποβιβαστεί χτύπησε τη νεαρή. Παρά την έγκαιρη αντίδραση του οδηγού ο άνδρας εξαφανίστηκε στους δρόμους του Αμαρουσίου. Η νεαρή προτίμησε να μην καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ δεν χρειάστηκε να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. 

Ο οδηγός του λεωφορείου υποστήριξε ότι ανάλογα περιστατικά σημειώνονται συχνά τον τελευταίο καιρό και ισχυρίστηκε ότι άνθρωποι με ψυχικά νοσήματα, στους οποίους έχει διακοπεί η φαρμακευτική αγωγή, επιβιβάζονται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και επιτίθενται σε πολίτες.

Ο οδηγός, μάλιστα, δήλωσε πως προ μηνών ένας άνδρας «μπήκε στο λεωφορείο με ένα κουτί πάγο και άρχισε να πετάει πάγο στους επιβάτες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης