Ο τυχαίος έλεγχος «έβγαλε» οπλοστάσιο στο Ηράκλειο

Ο τυχαίος έλεγχος «έβγαλε» οπλοστάσιο στο Ηράκλειο

Όπως- όπως προσπάθησε να ξεφορτωθεί τις σφαίρες που είχε μαζί του ένας νεαρός, όταν είδε τους αστυνομικούς να κάνουν σήμα να σταματήσει τη μοτοσικλέτα

Ο τυχαίος έλεγχος «έβγαλε» οπλοστάσιο στο Ηράκλειο
Όπως- όπως προσπάθησε να ξεφορτωθεί τις σφαίρες που είχε μαζί του ένας νεαρός, όταν είδε τους αστυνομικούς να κάνουν σήμα να σταματήσει τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε  στην πόλη του Ηρακλείου για να του κάνουν τροχονομικό έλεγχο! Όμως, εκείνοι αντιλήφθηκαν την κίνησή του.

Οι τροχονόμοι πέρασαν χειροπέδες στον 24χρονο μοτοσικλετιστή, όταν συνέλεξαν από το οδόστρωμα τις δύο συσκευασίες που είχε πετάξει και που περιείχαν συνολικά 100 φυσίγγια! Αμέσως κλήθηκαν άνδρες της Ασφαλείας που παρέλαβαν τον συλληφθέντα για την προανάκριση και έκαναν έρευνα στο σπίτι του.

Εκεί, βρέθηκαν τρία πιστόλια που εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, άλλα 26 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένας γεμιστήρας πολεμικού τυφεκίου και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ο 24χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης